Autor |
Wiadomość |
Temat: leukopenia- czy to grożna choroba? |
zufed
Odpowiedzi: 24
Wyświetleń: 72118
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2010-04-18, 13:27 Temat: leukopenia- czy to grożna choroba? |
no trudno, najważniejsze, że są dobre. pilnuj sobie kontrolnych morfologii, a gdybyśczuła się słabiej, też zrób nawet wcześniej, nie czekając na lipiec.
ściskam
zuza |
zufed
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2010-04-17, 19:45 Temat: leukopenia- czy to grożna choroba? |
ana,co nie zawracać głowy?my się tu martwimy!!
Jak mnie cieszą takie dobre wieści! Czy mam rozumieć, że tamta morfologia to był jakiś jednorazowy wypadek?
Jak teraz wyglądają Twoje wyniki?I co wogóle mówił lekarz? |
zufed
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2010-04-17, 14:52 Temat: leukopenia- czy to grożna choroba? |
właśnie, odezwij się co u Ciebie? |
zufed
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2010-03-15, 20:29 Temat: leukopenia- czy to grożna choroba? |
ana, dzięki ale będę szczęśliwa jak pójdziesz grzecznie do tego hematologa i zdasz szczegółową relację. I już się nie migaj, bo i tak Ci nie popuścimy |
zufed
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2010-03-15, 19:39 Temat: leukopenia- czy to grożna choroba? |
ana, no wyniki całkiem całkiem w porównaniu do poprzednich
ALE, pewnie podejrzałaś wyniki kogoś z forum i porównałaś je do swoich wyników, lecz musisz pamiętać, że tutaj są osoby, które przeszły leczenia onkologiczne i obniżone wartości morfologii są właśnie tego wynikiem.
Ja sama mam teraz 2,6 leukocytów i gdybym miała te 3 nawet to byłabym szczęśliwa
U osoby zdrowej wartości morfologii tak wyglądać nie powinny, dlatego nadal uważam, że powinnaś odwiedzić hematologa. Pozbieraj wszystkie wyniki jakie masz i pokaż je lekarzowi.
Czy będzie to wizyta jednorazowa, czy będzie konieczna dalsza diagnostyka to już oceni hematolog.Ale idź. Nawet dla Twojego i Naszego świętego spokoju |
zufed
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2010-03-12, 21:01 Temat: leukopenia- czy to grożna choroba? |
Będę trzymać kciuki, odezwij się.
pozdrawiam
zuza |
zufed
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2010-03-12, 18:06 Temat: leukopenia- czy to grożna choroba? |
ana, nie odpuszczaj, n wszelki wypadek lepiej posprawdzać i znaleźć przyczynę, niż potem żałować. Daj znać po wizycie.
powodzenia
zuza |
zufed
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2010-03-11, 21:41 Temat: leukopenia- czy to grożna choroba? |
Witaj
Ja jeszcze dodam, że prawdopodobnie czeka Cie badanie szpiku, czyli biopsja szpiku. Na pewno nie na pierwszej wizycie, ale będzie na pewno.
powodzenia |
|