Autor |
Wiadomość |
Temat: Ognisko hypodensyjne w wątrobieprzy chłoniaku |
zufed
Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 10114
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2010-08-17, 19:50 Temat: Ognisko hypodensyjne w wątrobieprzy chłoniaku |
gonia29, obydwie te metody maja na celu zapobieganie nawrotom i wyleczenie chorego. Po to właśnie lekarze chcą zastosować kompletne leczenie, aby zwiększyć szanse Mamy na wyleczenie.
Bardzo się cieszę, że torbiel została potwierdzona.
pozdrawiam
zuza |
zufed
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2010-07-23, 14:44 Temat: Ognisko hypodensyjne w wątrobieprzy chłoniaku |
gonia, cieszą takie wieści, jednak tak jak mówisz, poczekajmy na wynik na papierze.
ściskam i trzymam kciuki
zuza |
zufed
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2010-07-10, 21:56 Temat: Ognisko hypodensyjne w wątrobieprzy chłoniaku |
gonia, jak mnie cieszą takie wieści, jednak ze świętowaniem poczekajmy na wynik TK, żeby nie zapeszyć.
Niestety tak jak mówi lekarz, u chorych onkologicznie każda taka zmiana rodzi podejrzenie niestety meta, dlatego należy to dokładnie sprawdzić.
czekam na wieści jak już dostaniecie wyniki a tym czasem cieszcie się ładną pogodą
ściskam
zuza |
zufed
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2010-06-25, 21:26 Temat: Ognisko hypodensyjne w wątrobieprzy chłoniaku |
Wiem kochana i rozumiem Cię doskonale. Tak naprawdę wydaje mi się, że trudno powiedzieć, czy te 3 mm to faktycznie zmiana zmalała cy poprostu jest to różnica w pomiarach i jest ona taka sama.
Na kiedy planują lekarze kolejne TK?
ściskam mocno
zuza |
zufed
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2010-06-24, 20:58 Temat: Ognisko hypodensyjne w wątrobieprzy chłoniaku |
Gonia, przede wszystkim należy wyjaśnić czy to torbiel czy przerzut. Bo to zasadnicza różnica.
Rozumiem, że w poprzednim TK tych zmian nie było?
pozdrawiam
zuza |
|