Witam wszystkich . Dziękuje wam za to forum , dzięki wam zacząłem się interesować własnym zdrowiem , choć przeglądam wasze forum już jakiś czas to nigdy nic tu nie napisałem . Mam wiele znamion około 40 i tak jak czasami tu piszą niektórzy nie posłuchałem się dermatologa tylko poszedłem od razu zarejestrować się do chirurga-onkologa , już podjąłem decyzję wytnę te znamiona oczywiście te które się zmieniają bo mam kilka takich a resztę niech obejrzy chirurg-onkolog choć najbardziej boję się wyniku badań mam dopiero 20 lat . Wizytę mam na 11 lipca ... napiszę wam jakie były wyniki i co powiedział chirurg-onkolog. Widzę , że jest tu wiele osób które doradzą gdzie co i jak , za każde słowo dziękuję Pozdrawiam Adrian
O nie wiedziałem o tym , że " Link o szczegółach akcji jest od kilku dni na naszym facebooku " PRZEPRASZAM
[ Komentarz dodany przez Moderatora: absenteeism: 2012-05-19, 10:23 ] Ależ nie ma za co - świadczy to tylko o tym, że coraz więcej osób dba o swoje zdrowie, interesuje się takimi akcjami i chce się badać - lubimy to
Z tym melanobusem świetna sprawa, wysłałem narzeczoną i sam się przebadałem jeszcze Pani doktor wręcz przesympatyczna, obejrzała dokładnie wszystkie znamiona, u narzeczonej tak jak myślałem i mówiłem jej jedno jest brzydkie i powiedziała że do obserwacji a najlepiej usunąć i usunie się je profilaktycznie dodatkowo po wizycie dostało się 2 próbki kremów z filtrem 50+
_________________ Znajdziesz mnie też na
Facebook!
A na takie badanie trzeba się odpowiednio wcześniej jakoś zapisywać.Czy po prostu wchodzimy i badają nas.Nie chciałbym jechać 60km aby się przejechać.Chyba ze na kawe na stare miasto lub do ZOO w Warszawie
A na takie badanie trzeba się odpowiednio wcześniej jakoś zapisywać.Czy po prostu wchodzimy i badają nas.Nie chciałbym jechać 60km aby się przejechać.Chyba ze na kawe na stare miasto lub do ZOO w Warszawie
Do melanobusa nie musisz się zapisywać, do gabinetu dermatologa (stacionarnego) musisz:) są dermatolodzy którzy biorą udział w akcji i badania sa bezpłatne ale jak mówiłem musisz się zapisać do malanobusa stajesz w kolejce jeśli jest ja wchodziłem drugi więc nie ma a są pod większymi centrami handlowymi np: ja byłem na Głębockiej ale w każdym dniu inna lokalizacja
Facebook!
Nam się nie udało dostać do melanobusa na marszałkowskiej;/. Jeszcze inna firma produkująca kremy robi taką akcję
http://www.sloneczny-patr...ecznych+spotkan
Jeszcze akcja euromelanoma day ale nie potrafiłam znaleźć gabinetów które biorą udział.
pozdrawiam!
klikers, ty też sie badałeś? to jest ta ,,Akcja" do której wypisuje się ankiete? osoby z zdiagnozowanym czerniakiem mogą również sie zbadać? bo własnie dziś rozmawiałam o tym z bratem i szwagierka oraz siostra.. chce ich porwać na takie badanie bo jestesmy strasznie,, po pieprzeni" ono jest całkowicie bezpłatne?
[ Dodano: 2012-05-26, 19:54 ]
i w jakich godzinach mozna sie przebadac?
klikers, ty też sie badałeś? to jest ta ,,Akcja" do której wypisuje się ankiete? osoby z zdiagnozowanym czerniakiem mogą również sie zbadać? bo własnie dziś rozmawiałam o tym z bratem i szwagierka oraz siostra.. chce ich porwać na takie badanie bo jestesmy strasznie,, po pieprzeni" ono jest całkowicie bezpłatne?
[ Dodano: 2012-05-26, 19:54 ]
i w jakich godzinach mozna sie przebadac?
Hej, przepraszam że tak późno odpisuję ale strasznie zajety ostatnio jestem pracą z jednej lecę prosto do drugiej.
Tak ja też się badałem eo jest akcja EUROMELANOMA, tak jak mówisz wypisuje się ankietę przed wejściem do melanobusa. Tak osoby ze zdiagnozowanym czerniakiem też mogą się przebadać Badanie jest całkowicie bezpłatne. Co do godzin nie jestem pewien ale chyba od 10 do 18 ale się upewnij
Facebook!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum