nio kochani ....nadejszła chwila prawdy.... Jutro mam USG ostatnie było końcem maja,zobaczymy czy mamy jakieś nowe "budowle " Dzis przeczytałam na forum o robieniu się przerzutów.Matusku kochana, jesli potrzeba na to 15 min, to rzeczywiscie pędzikiem. pozdrowionka mimo wszytko Walczymy dalej...
_________________ ...Przyjaciele są jak Anioły,które podnoszą Nas,kiedy nasze skrzydła mają kłopoty z przypomnieniem jak sie lata....
Dziewczyny dzieki.Ale tak naprawdę to jestem przygotowana na wszystko.:) Bałam sie całe zycie raka, teraz to już raczej się nie mam czego się bać.Nawet zauwazyłam że jestem spokojniejsza, to jakieś wariactwo ale tak jest .szlak mnie tylko trafia jak kochajacy bliscy pytaja na forum ile jeszcze zostało.Kurcze a jemu (jej) ile? Nie będę rozwijała tego watku ,bo kto mnie ma zrozumieć ,to zrozumie .Sciskam Was mocniutko troszke podirotowana Bożena
_________________ ...Przyjaciele są jak Anioły,które podnoszą Nas,kiedy nasze skrzydła mają kłopoty z przypomnieniem jak sie lata....
Strasznie mnie przybiła wiadomość od Klarysy.Powiadomiłam moją kochana rodzinkę . Na wypadek gdy dojdę do takiego etapu, ze sama nie będę mogła przekazać im mojej decyzji.Wolą moją jest przebywać albo w szpitalu albo w hospicjum. Skoro potrafimy pisać testamenty to dlaczego nie zadbać o takie rzeczy.Boże jak Klaryska i jej rodzina cierpiała bojąc podj,ać się decyzji. To nie jest tchórzostwo , ani strach co ludzie powiedzą , jesli taka jest moja wola zwalniam wszystkich od odpowiedzialnosci. Poprostu < żyła jak chciała a nawet po też >.Mam nadzieję , że to będzie normalne i rozmowy takie nie bedą trudne ani traktowane jak tabu. Normalnie jako ludzie zdrowi czesto rozmawiamy o kremacji (ja tak chociaż w urnie bedę raz szczupła i mała) , kupujemy parcele . Wiem, że nie jest to proste, ale kochani musimy zrobic to dla Tych , których Kochamy i tak będzie Im ciężko.
Tak Bożenko człowiek chory czy starszy powinien o tym rozmawiać aby uchronić swoich bliskich od dodatkowego cierpienia i ewentualnych wyrzutów sumienia.
_________________ Lidia
Nauczmy się kochać ludzi....bo tak szybko odchodzą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum