Witam serdecznie mam do was pytanie czy miał już z was ktoś styczność z tym cholerstwem? Bardzo bliska mi osoba zmaga się od grudnia z tą chorobą. Jest już po pierwszych dawkach chemii ale z dnia na dzień jest z nią coraz gorzej. Czy podzielicie się ze mną własnym doświadczeniem w walce z tą chorobą?
Witam serdecznie ..... bardzo proszę o kontakt osoby które miały doczynienia z tym dziadostwem. Bliska mi osoba walczy z tą chorobą . Jest w trakcie leczenia chemią bardzo źle ją przechodzi.Jest bardzo osłabiona ostatnio doszło do wymiotów pianą, bieggunka Czy moglibyście się podzielić swoim doświadczeniem jak z tym walczyć i czy objawy po chemii jakie są u niej są normalne ?
Aniu każda historia choroby ma swój własny wątek i w nim wstawia się wyniki badań, zadaje pytania. Jeżeli chcesz poznać inne historie to wchodzisz na wątki, które Cię interesują i tam zapoznajesz się z danym tematem.
Wchodząc na forum akceptujesz Regulamin i jego zasady, proszę się zatem z tym Regulaminem zapoznać.
Posty zostały scalone.
ja też mam chłoniaka grudkowego, ale dopiero zaczynam z nim walkę, więc jeszcze nic nie mogę ci doradzić.. ale jest tu parę osób , które mają tę chorobę i są już po chemioterapii, więc tak jak radzi marzena66, poszukaj wątków "chłoniak grudkowy" i poczytaj sobie historie osób, które walczą z tym dziadem, a wielu rzeczy się dowiesz...
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum