z badania bronchoskopowego komorek rakowych nie stwierdza sie i moze czeba bedzie powtorzyc
cleo33 napisał/a:
Nie rozumie dlaczego powiedziala mi ze chemia odpada skad maja taka pewnosc skoro wydaje mi sie ze nalezalo by najpierw powyorzyc bronchoskopie aby miec absolutna pewnosc
cleo33 napisał/a:
bez bronchoskopi nie potrafia nawet stwierdzic jaka klasyfikacja choroby a chca tate wyslac zaraz na lampy ??
Cleo,tak jak i Ty,nie rozmiem o co w tym chodzi..
Czekam na dalsze wieści,mam nadzieję ,że bardziej optymistyczne!
dzieki jusiu
Kolo srody powinnam miec jakies wyniki w rece bo poki co tylko zerkalam w gabinecie le
karskim wiec moze cos wiecej bedzie wiadomo
Sciskam
Acha jeszcze nie dodalam ze przy wypisie ze szpitala dostal skierowanie do C.O w Gliwicach na 7.10 w celu dalszego leczenia pacjenta ewentualnie lampami ?i do domu sio
To jest właśnie obraz naszej medycyny. Zostawić pacjenta niech sobie jakoś radzi. Ostatnio mojej znajomej teść zachorował na DRP. Diagnoza postawiona w połowie sierpnia i .... proszę sie dowiadywać o chemioterapię po 12 listopada. Ręce opadają. Ostatnio prowadziłem żarliwą dyskusję z lekarzem o etyce zawodu. Echhh
Trzymaj się mocno
[komentarz dodany przez: cleo33: 2009-09-23, 12:27 ]
Witaj DSS
Prawda ze los potrafi byc okrutny
Dzieki za odpowiedz.
Czy to znaczy, ze na chemie tez sa limity?????????
Rece opadaja...co mozna zrobic w takiej sytuacji????
nie wierze...
Cleo, walcz, pukaj do drzwi, zadaj wrecz konsultacji, uprzyj sie, wawezmij, nie wiem...
trzymam kciuki
a
_________________ Niemożliwość jest opinią. Możliwość jest stanem ducha.
Witam i prosze o interpretacje
Badanie wykonano w technice spiralnej wielowarstwowej po wzmocnieniu kontrastowym Omnipague, rekonstrukcja warstw w płaszczyznach strzałokowych ,czołowych i poprzecznych.
Tchawica i oskrzela prawidłowe.
Zmian guzowatych we wnekach i śródpiersiu ni uwidocznino .Powiekszonych wezłow chłonnych w obrębie środpiersia nie uwidoczniono ,opłucna niepogrubiała.W oberbie podscieliska obu płuc zmian nie uwidoczniono.
Sledziona dodatkowa w okolicy bieguna dolnego sledziony wielk 1 cm.
Innych zmian nie uwidocznino.
Dodam tylko ze to nie TK taty.
Dziekuje
[komentarz dodany przez: cleo33: 2009-10-07]
Niewiem nawet jak mam zaczac
Poprostu po 6 godz siedzenia w CO (dokładnie 6,5 h)zostalismy odesłani z kwitkiem i znow jestesmy w punkcie wyjscia,a czas ucieka nawet nie chce myslec jak bardzo
jusia w tym problem ze nie wiem ide zaraz do lekarza rodzinnego co mam z tym robic Aczkolwiek z karty wynika ze nalezy postawic ostateczna diagnaoze i przed jakimkolwiek leczeniem musi byc odpowiednie klasyfikacja,bo inaczej nikt i nic nie bedzie robil a czas ucie ka
Tak mi sie wydaje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum