moja siostra zachorowała 2002r na włókniako mieśniaka pierwsi prawej,amputowano piers.Wroku 2007 wykryto rozsiew do płuca lewego i śródpiersia ,obecnie gózowata masa ma srednice 11 cm są zmiany niedodmowe w płucach na obwodzie powietrzny jest jedynie płat górny .Mierna ilosc płynu w jamie opłócnej lewej,wnęka płuca lewego zlewa sie z gózowata masa płuca.płuco prawe w normie prosze moze ktos mi pomoze bo juz niedaja jej lekarze nadziei,moze ktos zna lek na to słyszałam o leku który nazywa sie anticancerlin podobno jest skuteczny moze ktos zna ten lek i powie jak mozna go zakupić.
Włókniakomięsak (bo pewnie o to chodzi) jest niestety typem nowotworu złośliwego o złym rokowaniu. Jeśli mamy mówić o lekach, których skuteczność została udowodniona , to warto onkologa zapytać o inhibitor, który dobrze hamuje aktywność receptora VEGFR-2 - lek o symbolu SU5416. Może wstrzymać na jakiś czas progresję procesu nowotworowego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum