[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2013-05-26, 15:19 ] Jasne, wiem, że Perełki nie są jedyne na świecie (gdyby były, nie potrzeba by mobilizować się tak na głosowanie).
Miłego dnia, Czarna Anielico
Mam dobre wieści:-)
Do głosowania na szkołę w Perłach dołącza się młodzież z naszego gimnazjum,na które głosowaliśmy w konkursie 'Tesco dla szkół'.Mają okazję się odwdzięczyć
Jam starsza młodzież,więc nie wszystko szybko ogarniam i pytam:głosujemy raz na 24 godziny z jednego komputera ,tzn.z jednego IP(ja pod jednym IP mam dwa komputery)?I drugie pytanie-czy z zagranicy też można głosować?
I ja wkleiłam apel Richelieu na stronę męża na facebooku-ukrywa się pod Rysiu Lynx Lynx jak i na lokalnym forum mojego miasta.Mam nadzieję,że nie złamałam żadnych zasad typu ochrona danych osobowych.
głosujemy raz na 24 godziny z jednego komputera ,tzn.z jednego IP(ja pod jednym IP mam dwa komputery)?
Jeden raz w ciągu danej doby, więc można zagłosować nawet co dwie minuty (o 23:59 i o 00:01),
ale tylko jeden raz dziennie z danego IP (w takim przypadku jeden komp leniuchuje jako nieprzydatny).
Z zagranicy jak najbardziej tak: IP może być dowolne, z dowolnego miejsca.
sarenka napisał/a:
I ja wkleiłam apel Richelieu na stronę męża na facebooku-ukrywa się pod Rysiu Lynx Lynx jak i na lokalnym forum mojego miasta.Mam nadzieję,że nie złamałam żadnych zasad typu ochrona danych osobowych.
ewka1 napisał/a:
Mam dobre wieści:-)
Do głosowania na szkołę w Perłach dołącza się młodzież z naszego gimnazjum,na które głosowaliśmy w konkursie 'Tesco dla szkół'.Mają okazję się odwdzięczyć
Jestem Wam (i wszystkim innym, którzy niekoniecznie tu piszą, ale głosują) ogromnie wdzięczny.
Wielkie ukłony dla Was !
_________________ Solve calceamentum de pedibus tuis: locus enim, in quo stas, terra sancta est [Ex: 3, 5]
Ja oczywiście głosuję.I przypominam o głosowaniu moim znajomych,a nawet rodzinie.Piszę nie dlatego,aby się chwalić,ale jak jest nowy wpis,to widać go przy otwieraniu Forum.To dla nowych naszych forumowiczów.
I ja dolozylam swoje trzy grosze. Dzis glosowalo prawie 2000 osob
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2013-06-06, 09:59 ] Bardzo Wam wszystkim dziękuję i nieustająco proszę o wytrwałość (do 23 czerwca trwa głosowanie).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum