Chciałam się rano zalogować na swoim koncie a organizator przysłał mi informację na maila,że mam zmienione hasło.Wpisuję moje,stare hasło i się wyświetla,że wpisałam błędne.U was też tak jest?Ja nic nie zmieniałam.
Wpisuję moje,stare hasło i się wyświetla,że wpisałam błędne.
To nie zadziała, skoro
ewka1 napisał/a:
organizator przysłał mi informację na maila,że mam zmienione hasło.
W tej wiadomości powinno być podane nowe hasło.
Jeśli nie ma, spróbuj skorzystać z opcji "PRZYPOMNIJ" podając na stronie logowania swój adres mailowy (ten, na który zakładałaś konto do głosowania).
_________________ Solve calceamentum de pedibus tuis: locus enim, in quo stas, terra sancta est [Ex: 3, 5]
Głosowanie zostało zakończone, a szkoła w Perłach zajęła bardzo dobre III miejsce,
uzyskując świetny rezultat niemal 90 tysięcy otrzymanych głosów,
i wyprzedzając rywala zajmującego IV miejsce zaledwie 290 głosami.
To dzięki Wam i Waszemu zaangażowaniu osiągnęliśmy tak dobry rezultat,
dochodząc ostatecznie do "miejsca medalowego" z nawet szóstej pozycji, jaką przejściowo zajmowaliśmy.
Bez Waszego udziału nie byłoby to możliwe.
Dziękuję Wam serdecznie za tę bezinteresowną pomoc i wielkie wsparcie.
Najbielsza Eminencjo, cała przyjemność po stronie głosujących. Przecież ta szkoła... To dobre miejsce
Na Ciebie można liczyć, więc forumowicze (-czki, jak mniemam) odwdzięczyły się, jak mogły
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2012-06-29, 19:31 ] Ale 29 dzień czerwca jeszcze się nie skończył. Podobnie, jak kiedyś idy marcowe ...
Ogłoszono oficjalne wyniki konkursu:
dzięki Waszej wspaniałej pomocy w głosowaniu oraz decyzją konkursowego Jury
Szkoła w Perłach awansowała jeszcze o jedną pozycję i zajęła II miejsce w konkursie !
Napisałem mojej Koleżance o Waszym zaangażowaniu i pomocy w głosowaniu,
prosiła mnie, bym przekazał Wam słowa podziękowania i wdzięczności:
Cytat:
Wiedziałam, że na Ciebie mogę liczyć. BARDZO, BARDZO, BARDZO ..... dziękuję w imieniu własnym i moich małych dzieci.
Wiesz, jaka jest bieda na terenach po byłych PGR, ludzie żyją skromnie, trochę to ich wina, ale dlaczego mają cierpieć malusińscy.
Bardzo się cieszymy, że udało nam się wejść do pierwszej dziesiątki. Teraz oczekujemy na decyzję jury.
Obojętnie jaką dostaniemy nagrodę to już i tak jest nasz wielki sukces.
Będę wdzięczna za przekazanie podziękowań Twoim znajomym, którzy pomogli nam się znaleźć w dziesiątce.
22 czerwca ogłoszenie wyników. Dzisiaj komisja prosiła o większe zdjęcia, jutro obrady.
Dam znać jaką nagrodę nam przyznali, chociaż pewnie na stronie kolorowych boisk będą oficjalne wyniki.
Jeszcze raz serdecznie dziękuję Tobie i Twoim znajomym
z pozdrowieniami
/ - /
Kochani, to do Was są te słowa i dla Was wyrazy wdzięczności od uczniów z Pereł.
A ja dziękuję Wam za to, że jesteście, i że zawsze można liczyć na Waszą pomoc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum