A moja, jak do tej pory myślałem, wystarczająca inteligencja nie jest w stanie ogarnąć tego wpisu :D
Być może za malutki jestem na to
wygląda na to, że ja też ..... nic nie rozumiem - a myślałam , że całkiem rozumna ze mnie dziewczynka
nic to - wracając do tematu - dziś robię kolejny przelew....
Mm dzieciaki które idą teraz do szkoły....jest mi ciężko, ale wspomogę forum bo jest bardzo, bardzo ważne, nie wiem czy przyda się mi...czy moim dzieciom, ale akcja Wspomóż forum, zawsze powinna istnieć, kaskę już przelałam i jestem jak najbardziej 'ZA', by w miarę możliwości zrobił to każdy, bo nigdy nie wiemy kto znajdzie się w trudnej sytuacji i kto będzi potrzebował pomocy.
pozdrawiam Ania.
_________________ Przykro, że daje się osty...nie myśląc :(
Klikamy "udostępnij", piszemy kilka słów i zamieszczamy na swoim profilu na Facebooku. Niech do jak największego grona ludzi dotrze, że mogą dobrze wydać dychę...
właśnie dzisiaj miałam do Was napisać, w jaki sposób można Was wspomóc. I przez przypadek trafiłam na ten temat
oczywiście - dołączam.
Wspieracie, pomagacie ....
dziękuję, że jesteście.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum