Dziękuję za info.lewmarek
Nikt mi nie powiedział nic na temat diety i jak na razie jem wszystko na co mam ochotę łącznie ze słodyczami ,jeśli możesz napisz proszę czego powinnam unikac bo nie mam pojęcia a w internecie nie mogę znależc żadnych wiadomości na ten temat.
Ojej dzięki,a mi nawet uwagi nie zwrócili gdy jadłam chipsy na sali ...
Nie wiem na razie dokładnie co to jest ta przetoka i jak się objawia ale na pewno nie chcę jej mieć.
Ojej dzięki,a mi nawet uwagi nie zwrócili gdy jadłam chipsy na sali ...
Pisałem i rozmawiałem z wieloma luźdzmi, którzy mieli taką samą operację jak my i powiem Ci szczerze, że nikt inny nie miał diety. Widać co szpital to obyczaj. Nie wiem, piszę jak ja miałem.
kaja napisał/a:
Nie wiem na razie dokładnie co to jest ta przetoka i jak się objawia
"coś cieknie" za uchem, szczególnie w trakcie jedzenia. często takie coś się samo "zalepia", niekiedy pomoc chiruga jest nieodzwona.
kaja napisał/a:
Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam również i przepraszam za gadatliwość. Jestem w pracy, a czym więcej piszę, tym oni myślą, że więcej pracuję.
Nie przepraszaj -super ,że piszesz a jeśli to nie przeszkadza w pracy a z powodu pisania myślą,że więcej pracujesz to już obopólna korzyść z tego wszystkiego:))
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum