"REGULAMIN - cz. II - zasady ogólne Forum DUM SPIRO-SPERO.
1. Niniejsze Forum ma służyć wsparciu pacjenta onkologicznego oraz jego bliskich poprzez umożliwienie wymiany doświadczeń i merytoryczną dyskusję dotyczącą choroby nowotworowej i wszystkiego, co jest z nią związane."
W przypadku, który opisujesz Nie ma nowotworu złośliwego, a więc według jo_a łamiesz regulamin forum i tak jak ja nie powinnaś już kontynuować swojego wątku , bo on Nie dotyczy osoby chorej na nowotwór (na tym forum chodzi tylko o złośliwe) , ani bliskiej jej osoby.
czytac i pozniej cytowac to trzeba ze zrozumieniem...
w tym przypadku, bylo PODEJRZENIE , skierowanie na badania a w twoich watkach PODOBNO cos tam mial ktos...
_________________ Don't underestimate the things that I will do..
Annas - tzn nowotwór jest - łagodny tak mam opisane . Pani doktor mówila,ze ona nie widzi powodu do usówania, ALE dla wlasnego spokoju można - bez sensu, chyba powinna doradzic usunięcie skoro jest PRAWDOPODOBIENSTWO,że z tego moze zrobić się nowotwór złośliwy .
Tylko , że mam guzki w obu piersiach, w wizycie była mowa o większym ... nie wiem co , chyba poradzę się jeszcze innego onkologa moze ? Czy usunąć oba, czy jeden ..
Skoro masz już przebadane, to wróć do swojego pomysłu i usuń mammotomem, będzie bardzo mała blizna, krótkie (o ile w ogóle) zwolnienie. Szukaj jakiejś przyszpitalnej poradni chorób sutka (dowiedz się czy mają mammotom). Daj spokój onkologom, dla nich przestałaś być interesująca po potwierdzeniu że zmiany są niezłośliwe. Teraz to już możesz do tego podchodzić na luzie. Wszystkiego dobrego
Rozumiem,dzięki !
Tylko ostatnio właśnie dzwonilam do Rydułtów,tam mnie lekarz nastraszył 'a wie pani jaka to gruba igła jest itp" :o Muszę to przemyslec . Dzięki za wsparcie .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum