_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
1. DSS (sama, czy z...?)
2. Sonia + mąż Andrzej
3. Zoja z wesołą koleżanką
4. Gazda gospodarz
5. ja100?
6. krysiekn
7. Mark
8. jusia + małżowin
9. kaja?
10. gosia33 + drobiazg
11. ana7 + Andrzej ?
12. olaczek z mamą
13. cleo33
14. granda
15. Madzia70?
No. To kto jeszcze przyjedzie na zlot? Koto jest chętny do zanurzenia się w hedoniźmie żegiestowskiego "début du siècle'u"? To tutaj właśnie bawił się Dyzma :-)
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Chętnie byśmy przyjechali..ale w innym terminie a jakim?? jeszcze nie wiem..wszystko zależy od czwartkowego (14 lipca) tomografu..a potem za 2-3 tygodnie wykonanego PET-a.
_________________ Życie - to jeszcze raz móc odetchnąć. Reszta nic nie znaczy.
Pozdrawiam - Teresa
Trzymam kciuki Tereso. Ja mam rezonans 17-go sierpnia, i tydzień później wizytę. Termin 3-4 września wydaje się niezmienny, natomiast wszyscy uczestnicy forum mają zniżkę w pensjonacie, więc o każdej porze roku można przyjechać. Udało mi się załatwić darmowy rafting Popradem, i pracujemy nadal nad sponsorami, aby pobyt na zlocie był jak najmniej kosztowny, zaś naszym celem jest to, aby uczestnictwo w nim było zupełnie za darmo.
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Trzymam kciuki Tereso. Ja mam rezonans 17-go sierpnia, i tydzień później wizytę.
TK głowy mąż już ma zrobiony (01.07), i jest już w gabinecie lekarza - a lekarz na urlopie do jutra..więc w czwartek mamy wizytę i zaznajomimy się jak sprawy stoją. czyli jak brzmi opis TK.. i przed nami jeszcze kontrolny - PET- sprawdzający poprzedni PET z lutego.. miał być wykonany za 3 miesiące..czyli w czerwcu..ale z powodu ciągłego bólu głowy odsunęli jego termin.. zamieniając go na wcześniejszy TK.
Pozdrawiam
_________________ Życie - to jeszcze raz móc odetchnąć. Reszta nic nie znaczy.
Pozdrawiam - Teresa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum