Dziękuję pięknie :-)
mój pensjonacik:
www.pensjonatzosia.pl
Zniżka - 50% na noclegi u mnie. Niezależnie od tego, czy na zlocie, czy w przelocie :-).
Jeśli kilka osób chciałoby się zlecieć do mnie - to wolne terminy mam w sierpniu. Postaram się dopasować do Was, czyli Wasze rezerwacje traktować priorytetowo. Jeśli macie namiary na jakiegoś sponsora, to dajcie - postaram się wydusić z niego kasę. (mam kolegów z regionalnej tv - puszczą jakąś zajawkę jak strzelamy z łuków, czy spływamy pontonami, a sponsor będzie szczęśliwy że reklamuje imprezę, na której są "telewizory").
Cennik:
nocleg - 20 pln/os
śniadanie - 8 pln/os
obiad - 20 pln/os
kolacja - 8 pln
grillowanie - po prostu składka - kupuję w hurtowni, pokazuję fakturę, przyprawy i drewno gratis
kapela góralska - 300 pln
strzelanie z łuków sportowych - gratis, nagrodę jakąś ufunduję. Myślę, że Fundacja może wystawić dyplom za zajęcie I miejsca w zawodach łuczniczych :-)
rafting Popradem - zrobimy po 25 pln/os - łącznie z transportem
Możemy po drodze zatrzymać się przy słowackiej karczmie i zjeść za 3 euro pyszny, słowacki obiadek.
Oczywiście kwoty wymienione wyżej ulec mogą zmniejszeniu o kwotę, którą uda mi się wydoić od ewentualnego sponsora...
Czekam na sugestie co do terminu, i co do atrakcji. No i w ogóle na sugestie :-)