Oj dzisiaj jest ten dzień kiedy chce się wyć... zaspałam do pracy, potem przysypiałam w pracy więc dostałam porządną zjebę od szefowej... ona jest fajna i wyrozumiala ale coraz mniej może na mnie polegać i nie najlepiej mi z tym.
Siedze sobie dzisiaj sama ze soba i planuje jak szybko wszystko pozalatwiac. Jeszcze tyle do zrobienia a coraz mniej czasu.
Na dodatek coraz mniej sprawna jestem, samochodem na szczescie (jo_a ) moge jezdzic ale skakanie po krzesłach zeby powyciagac rzeczy z pawlacza to juz ponad moje mozliwosci.
Co tu duzo gadac... musze wytrzymac do kolejnych nagran voice'a czyli do 19.03 a potem zobaczymy
_________________ "Żyjemy dłużej, ale mniej dokładnie i krótszymi zdaniami.
Jestem jaka jestem. Niepojęty przypadek, jak każdy przypadek."
no to Kasiu mamy fajny cel, Voice. Mam nadzieję, że jakieś skromne nagranie dla "robaczków" tutaj się znajdzie, żebyśmy mogli podziwiać twój talent....
_________________ Omnia tempus habent
Mamcia 03.07.1955 - 14.12.2015
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum