kset
bardzo mi przykro,nie ma słów,które mogłyby cię ukoić
dobrze,że masz oparcie w mężu,że mozesz się wyryczeć
jestem z wami każdego dnia
ściskam serdecznie
wiem,że najgorsza jest bezsilność
Każdego dnia oswajam się z sytuacją, pierwsza myśl jak się obudzę to - jak czuje się dziś mama, czy coś ją boli. To jest silniejsze ode mnie.
Mam dokładnie tak samo, też się martwię, cięzko to wszsytko przechodzę.
Już sama wiem, ze nie ma sensu się zadręczać, bo i tak, jak to się mówi, co ma być to będzie, ale to jest własnie silniejsze ode mnie i się źle z tym czuje.
Trzymaj się mocno!!!
Nas zastała choroba bardzo gwałtownie, Tata przestał chodzić :(
trzeba sie jednak cieszyć, że można jeszcze posiedzeić, poprzebywać razem, to jest teraz wielka wartość.
czkawka, dziękuję ci i podziwiam cię. Jesteś moją bohaterka. Cierpisz a mimo to dajesz wsparcie innym.
Dziękuję.
Mama ma jutro prześwietlenie głowy. Modle się, aby nic tam nie było.
_________________ ZAWSZE BĘDĘ CZĄSTKĄ CIEBIE
ZAWSZE CZĄSTKA CIEBIE BĘDZIE ZE MNĄ
kset79, dla mnie to żaden problem. Pocieszanie w tym wątku, podpowiadanie w wątku o chorobie. To dobry pomysł aby oddzielić oba wątki...daje taką przejrzystość.
Trzymam kciuki za Mamusię i pozdrów ją bardzo serdecznie.
[ Dodano: 2011-02-22, 19:53 ]
no ładnie odpisałam w innym wątku...ale jestem zakręcona. kset79, to jest odpowiedź do tego posta
kset79 napisał/a:
CZKAWECZKO KOCHANA. dziękuję ci bardzo, wiele razy mi pomogłaś. Niestety podobnie jak Owce_martę przeniesiono mnie do "trzymania kciuków". Ja trzymam za ciebie kciuki i znikam z tego forum.
Życzę ci wszystkiego dobrego, żeby mama odwiedzała cię w snach i żebyś czuła jej obecność.
Dziękuję ci jeszcze raz.
w moim wątku.
Gapa ze mnie.
_________________ "Ludzkość! Jaka ona szlachetna! Jakże chętna do poświęcenia...kogoś innego."
S. King
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum