Tego nikt nie wie.Ten wredny skorupiak ma wiele wcieleń,wiecie o tym.
Ludzie którzy tam są zmieniają się,upadabniają do siebie.to wychudzenie ,wyraz oczu.
A my ? już nie bedziemy tacy jak kiedyś.
Mario
Zgadza się....Specyficzny wyraz oczu ( może to od morfiny?), oczy, które się zapadają... skóra robi się jakby przezroczysta, woskowa, nos jakby rośnie i wydłuża się, zapadają policzki...wredne raczysko:( cięzko to pojąć, a jeszcze ciężej się z tym pogodzić..
Smutny dzień.Mąż ma zmienne temperatury.
Lekarz pierwszy raz otwacie powiedział .To sygnały odejscia.
Przeciez wiem,a jednak tak mnie mnie to przytłacza.....
No cóż chociaż wiemy i jesteśmy przygotowani na odejście najbliższych
to jednak gdy ten moment nadchodzi
jest bardzo ciężko
życzę Ci dużo siły
pozdrawiam
momus7 trzymaj się dzielnie ja jestem już po wszystkim dziś pochowałam tatę najukochańszego człowieka na ziemi niestety czasem trzeba spojrzeć prawdzie w oczy niż odrzucać od świadomości rzeczy nieuniknione...Mój tatuś cierpiał-ale o tym w moim poście-i nie raz w myślach pojawiała się prośba ,żeby skończyły się te jego cierpienia a jednak mimo to gdy odszedł fakt ,że już nic go nie boli nie jest wystarczającym pocieszeniem niestety nie przeskoczymy tych chwil i każdy z nas musi je przejść po swojemu...życzę Ci dużo siły i wytrwałości a przede wszystkim nadziei...Pozdrawiam
P.S. I pamiętaj "śmierć to nie powód by przestać kochać..."
_________________ ŻYJ!!! powiedziała Nadzieja,
Bez Ciebie nie mogę odparło ŻYCIE!!!!
nie raz w myślach pojawiała się prośba ,żeby skończyły się te jego cierpienia a jednak mimo to gdy odszedł fakt ,że już nic go nie boli nie jest wystarczającym pocieszeniem niestety nie przeskoczymy tych chwil i każdy z nas musi je przejść po swojemu...
podpisuje sie pod tymi slowami.
Jestesmy tu wszystcy. Trzymaj sie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum