Cichy133, no właśnie prywatna wiadomość po prostu wysłałam. Można tutaj zostawić swój adres email?
[ Dodano: 2019-02-13, 14:40 ] missy, pisałam do Pana Nowackiego. Podobno w Niemczech rekrutuja na badania. Będę próbować czekam na tłumaczenia wyników badań. W Polsce niestety nie ma w tej chwili badań
patrycjacha,
Twój mail jest w Twoim profilu, każdy może go znaleźć.
Bardzo proszę Ciebie i Cichego133 abyście w wątkach merytorycznych trzymali się opisywania wyłącznie spraw związanych z chorobą - wszelka wymiana innych informacji ( np.o charakterze wsparcia - bardzo przecież istotnych) powinna odbywać się albo poprzez priv albo mogę założyć Wam odrębne wątki niemerytoryczne, tzw.kciukowe do pisania o wszystkim.
Mam nadzieję, ze moja prośba zostanie właściwie zrozumiana.
Pozdrawiam, missy.
Czy może mi ktoś powiedzieć czy jest szansa że po 3 chemiach nowotwor miedzybloniak może stać się już operacyjny? Lekarz powiedział że 3 chemię i zrobią tomografie klatki... Czy ktoś zna taki przypadek?
patrycjacha,zasze po trzech wlewach chemii jest robione TK.Narzeczony ma prawdopodobnie 6 wlewów? czyli po 3 i po 6 będzie TK,a potem kontrolne TK co 3 miesiące.Czy po 3 chemiach może być operacyjny? nieiem,ja nie znam takiego przypadku,ale może?...
No niestety przez 2-3 dni będzie się gorzej czuł, na to raczej nie ma rady. Po planowanych 6 wlewach trzeba zrobić przerwę ,robi się tylko kontrolne TK jak to nam lekarz powiedział,aż do progresji.
Cichy133, M. też ma paliatywne... Nadzieja tylko w tym że doktor Zieliński chce zobaczyć tomografie po tych chemiach i chemioterapeuta też nam mówił że będzie konsultacja na torakochirurgii. To moze lekarze są takiej myśli że on się zmniejszy i będzie nadawać do operacji
Być może, my byliśmy na konsultacji u prof. Dziadziuszki, po zakończonym leczeniu,czyli po 6 cyklach,powiedział,że operacja jest obciążona ogromnym ryzykiem i jest jakieś 30 może 40% szans na to,że się uda.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum