Piwo mają! Ceny przystępne.
Wybierajcie. Albo niech chłop postanowi
Ja od siebie mam prośbę, żeby można było zaparkować, bo leń (ja) się pewnie będzie woził.
_________________ „Żółw musi być aż tak twardy, bo jest aż tak miękki”. St.J.Lec
Lider czerwonej kreski./Kuba Wojewódzki (tego forum).
jo_a, wreszcie jakieś słowo . Pisałęm m.in. o sobocie, bo ... w piątek pracuję, ale może być i piątek, ale dla mnie 16-ta to stanowczo za wcześnie, o tej porze jestem dopiero w domu po pracy, a muszę jeszcze wrócić do Katowic, komunikacją publiczną, więc ok. 18-tej.
Camelot to City, opłat za parkowanie co prawda nie pobierają, ale nie wiem jak z miejscem do parkowania, bo tam normalnie jest ciasno.
Dobra Karma to chyba trochę nietypowy lokal, ale nie wiem jak tam z parkowaniem. Św.Jacka to taka mała boczna od Damrota.
U Babci kiedyś byłem, powinno być OK z parkowaniem w okolicy.
Parking na pewno jest w Punkcie 44, na Gliwickiej, ale to najdalej od centrum. Można pograć w kręgle.
Dobra! Odstawę "tośka"! Kurde, jak Wy umiecie mnie przekonać do złego
Idziemy na kompromis, godzina: 17, najwyżej dokoptujesz. Trzeba pamiętać, że Ania jest z Gliwic, Zosia i Asia z TychTychów (nigdy nie wiem która forma jest poprawna więc zawsze używam na wszelki wypadek obu) i dziewczyny będą musiały się potem jakoś dostać do domów.
WSZYSTKIM PASUJE 17? (prócz Marka).
Dzień i godzinę już mamy. To teraz jeszcze urodźmy jakieś miejsce.
_________________ „Żółw musi być aż tak twardy, bo jest aż tak miękki”. St.J.Lec
Lider czerwonej kreski./Kuba Wojewódzki (tego forum).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum