Witam wczoraj poszły bo miałam wyjazd do W-wy...
ale dziś uśmiecham się pełną "gębą :
no i mam nadzieję nadrobić ten wczorajszy dzień.. poprzez głosowanie osób z dalszej rodziny i głosowanie przyjaciół..
[ Dodano: 2011-12-23, 20:10 ]
No tak, z rozpędu wpisałam nie tu, gdzie trzeba (to ten powrót z COI z Warszawy chyba tak na mnie podziałał,
Wybacz Soniu21...
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2011-12-24, 19:21 ] Post przeniosłem we właściwe miejsce.
_________________ "...Są dni których nie powinno być"
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. To nie miłość - lecz choroba bliskiej osoby
"Życie jest trudną lekcją, której nie można się nauczyć. Trzeba ją przeżyć" Stefan Żeromski
asereT
zwielokrotniony...i oddany aha..i w innym wątku dodany (oczywiście pomyłkowo!!!!)
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. To nie miłość - lecz choroba bliskiej osoby
"Życie jest trudną lekcją, której nie można się nauczyć. Trzeba ją przeżyć" Stefan Żeromski
asereT
Jak widać, przynajmniej chwilowo nie można.
Pokazuje się strona z projektami biorącymi udział w jednej poprzednich edycji,
co nasuwa przypuszczenie, że jest to być może jakiś chwilowy błąd na stronie głosowania
(inne zakładki funkcjonują normalnie).
_________________ Solve calceamentum de pedibus tuis: locus enim, in quo stas, terra sancta est [Ex: 3, 5]
Głosowanie internetowe zostało zakończone. Dziękujemy wszystkim, którzy wzięli w nim udział i pomogli nam wybrać najciekawsze projekty angażujące e-wolontariuszy. Zwycięzcy zostaną ogłoszeni w styczniu w Warszawie, na uroczystości rozdania nagród. Dokładny termin i miejsce zostanie podane do publicznej wiadomości na naszej stronie intern
_________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei.
Ja widzę tak samo, ale to jest ubiegłoroczne głosowanie w bo mamy inne fora:
Głosowanie internetowe zostało zakończone. Dziękujemy wszystkim, którzy wzięli w nim udział i pomogli nam wybrać najciekawsze projekty angażujące e-wolontariuszy. Zwycięzcy zostaną ogłoszeni w styczniu w Warszawie, na uroczystości rozdania nagród. Dokładny termin i miejsce zostanie podane do publicznej wiadomości na naszej stronie internetowej.
Młodzieżowy Ośrodek Wolontariatu w Trzebielu
- E-korepetycje uczniowskie - czytaj więcej Qlturka.pl
- Kultura dla dzieci w Internecie - czytaj więcej Dawca.pl
- Bądź świadomym dawcą narządów - czytaj więcej Single Moms
-
Portal i społeczność samotnych mam - czytaj więcej Centrum Rozwiązań Systemowych
- Portal społecznościowy na rzecz zrównoważonego rozwoju czytaj więcej
Grupa Edukatorów Seksualnych „Ponton”
E-dukacja seksualna – poradnictwo internetowe dla młodzieży
czytaj więcej
Fundacja Nowoczesna Polska
Innowacyjne projekty edukacyjne
czytaj więcej
Nasz-Bocian
Pomoc w leczeniu niepłodności
czytaj więcej
Solar Net Polska
Edukacyjna platforma internetowa
asereT
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum