Rub,tak bardzo mi przykro,że nie umiem Ci pomóc!To takie niesprawiedliwe,że człowiek musi cierpieć bo medycyna nie zna sposobu na uleczenie.Może ulgę w cierpieniu przyniesie czas?Od Twojego ostatniego wpisu minęło trochę czasu.Jeśli możesz,napisz jak się czujesz,czy jest jakaś poprawa,może ktoś zalecił skuteczne leczenie.Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę Ci poprawy zdrowia i samopoczucia.
Jestem i witam wszystkich.Obrzęk powoli znika ,dzięki antybiotykom ,które miałem przepisane na spuchnięte nogi oraz masażom i plastrom z hospicjum.Kolejny raz przekładam TK bo od jutra ide do hospicjum na kilka dni porobić badania i troche dychnąć.Poza tym jestem okropnie słaby że nie wychodze z łóżka ale najważniejsze że nie ma bólu.Dalej jem przez sonde nie wiem już który miesiąc,a taką ochote mam na chleb nie wiem czy kiedykolwiek jeszcze zjem WALCZE DALEJ
Mam bardzo duży obrzęk twarzy .Spuchnięty jestem jak chomik .Mam wycięte węzły chłonne,żyły,szyja trzyma się tylko chyba na kręgosłupie.Czy ktoś może miał taki problem ,płyny zbierają sie na twarzy i nie mają odpływu.Cz jest jakiś sposób na to dostaje antybiotyk ale on nie pomaga.Prosze o pomoc.
Witam Rub
we wrześniu u.roku miałam usunięte 10 węzłów i dwie ślinianki.Byłam spuchnięta strasznie.Ta opuchlizna jeszcze trwa ale od listopada 2011 roku chodzę na masaże limfatyczne i to bardzo pomogło.Proces ten trwa bardzo długo.Nawet do 1,5 roku.
Nie wiem czy Tobie moim pisaniem pomogę ponieważ dawno nie byłam na forum dopiero teraz przeczytałam od Ciebie wiadomości.
Trzymaj się kochany.Będzie dobrze papa
[ Dodano: 2013-07-07, 10:26 ] Rub, irena1949, Rub, kmis757,
Cześć Krzysieńku.
fajnie,że się odezwałeś.Cieszę się,że u Ciebie jest ok
papa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum