Operacja tarczycy IHiT czy Szpital św. Rodziny??????????
Witam Serdecznie!
Dzisiaj jestem tu pierwszy raz! Domyślam się, że wśród Nas tu obecnych są osoby, które miały wykonaną operację tarczycy.
Moja historia z nowotworem pęcherzykowym tarczycy zaczęła się w sierpniu 2015 roku. Czekam na operację, ale nie wiem komu mam się powierzyć, czy IHiT czy Szpital Św. Rodziny? Jeśli moglibyście napisać swoje opinie, będę bardzo wdzięczna.
Pozdrawiam
[ Dodano: 2015-11-07, 13:15 ]
Witam
mam jeszcze jedno pytanie,
czy powinnam się zaszczepić przeciw żółtaczce przed operacją?
tak strasznie się boję, nie mogę sobie znaleźć miejsca.... i cały czas o tym myślę?
Mam dopiero 31 lat, myślałam o dziecku, a tu bach, co innego w pierwszej kolejności muszę zrobić.
Pozdrawiam
witam Cie serdecznie na tym forum.
ja w ubiegłym roku w lutym dowiedziałam sie , że mam raka brodawkowego tarczycy. Pojechałam do CO Ursynów. Zapisali mnie na operacje na maja. Poszłam po skierowanie do przychodni i dostałam skierowanie do szpitala ze względu na podejrzenie raka tarczycy. Zapisałam sie na wizytę w szpitalu na Szaserów w Warszawie. Wizyta trwała kilka minut. Jak lekarz zobaczył wynik biopsji- od razu wyznaczył do operacji. za trzy tygodnie byłam już na oddziale chirurgii. Zaznaczam , że nie mam tam żadnych znajomych, żadnych mundurowych. Operacja udała się. Wykonywał ją dr. Sośnicki- torakochirurg. Z perspektywy czasu stwierdzam , że nie żałuje tej decyzji - z wyborem szpitala. Żadnych powikłań. Mój rak miał poniżej centymetra, i dlatego lekarz zadecydował, ze nie zrobią jodowania. sporo opisałam w swoim wątku. poczytaj...
może opisz o swoim przypadku, badania, wyniki. Poczytaj historie innych, Ludzie tu bardzo życzliwi, pomogą.
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum