Z okazji Nowego Roku, który już tuz tuż chciałam Wam wszystkim życzyć samych radosnych chwil, mniej kłopotów i zmartwień, chwil wytchnienia i dużo dużo zdrowia bo to jest naszym priorytetem.
Chciałabym też życzyć sobie i Wam, żeby Nasze forum rosło w siłę i żebyśmy nadal mogli liczyć na siebie tak jak to było w tym roku
A teraz wszyscy wio się przygotowywać na sylwestra, pobawmy się dzisiejszego wieczoru w miarę możliwości zapominając o tym co nas gnębi.
Ja spędzam dzisiejszy wieczór spokojnie, idę do mamy i będziemy sobie siedziały bo mężuś niestety pracuje (robi pokaz fajerwerków sylwestrowy w Poznaniu :tadam: ).
Chciałbym Wam wszystkim życzyć w nadchodzącym roku wytchnienia w walce z chorobami,
dużo siły i wytrwałości, jak najwięcej chwil dzięki, którym uśmiech zagości na Waszych twarzach.
I przede wszystkim duuużo zdrowia dla Was jak i Waszych bliskich.
Nam wszystkim forumowiczom nie pozostaje nic innego jak życzyć
dalszego dynamicznego rozwoju naszego forum,
gdzie się spotkaliśmy i pomogamy sobie wzajemnie,
realizacji planów i abyśmy mogli sobie złożyć życzenia w przyszłym roku
Ja również życzę Wam wszystkim, by ten Nowy 2010 Rok był pełen radości, miłości, pięknych wartych zapamiętania chwil.
No i oczywiście dużo, dużo, dużo zdrowia !!!
Stary Rok odchodzi wielkimi krokami,
niech więc złe chwile zostaną za nami.
Niech Nowy Rok przyniesie duuuuużo zdrowia,
radości, miłości.... wszystkiego tego o czym marzycie.... tego co w głębi serduszka
Kochani życzę Wam wszystkiego najlepszego,
żeby w tym pięknym dniu spełniły się
Wasze marzenia i pragnienia,
a Nowy Rok 2010 przywitajcie z uśmiechem na twarzy,
zostawiając wszystkie złe chwile za sobą.
Życzę Wam zabawy do białego rana,
najlepszych piosenek, pysznego szampana!
I choć nie jestem z Wami w Noworoczną noc,
pamiętajcie też o mnie przez następny rok!
_________________ Są chwile, by działać i takie, kiedy należy pogodzić się z tym, co przynosi los. /Coelho Paulo/
Ja rowniez skladam Wam wszystkim zyczenia noworoczne, przede wszystkim zdrowia, szczescia, samych radosnych chwil, aby kazdy dzien byl lepszy od poprzedniego i duuuuzo milosci!!!!niech sie spelniaja wszystkie wasze marzenia w tym nowym 2010 roku!!!!!!!!
✬⋰ Z Okazji
(.•´`*.✬⋰ Nowego
*.*✬⋰´¨) Roku
.•´,•*´¨)¸.•*¨)✬⋰
¸.•´¸✬⋰.•*´¨)✬⋰
(¸✬⋰.•´ (¸.•` * ¸.✬⋰•´¸.•*´¨)✬⋰
......\~~~~~/.....\~~~~~/
.......\~~~~/.......\~~~~/
........\~~~/.........\~~~/
.........\~~/...........\~~/
..........\~/.............\~/
...........||...............||
......./****\........../ ****\.
sily - do walki z chorobskiem i do zycia w momencie przegrania walki
wiary, ze nastepny rok bedzie lepszy od obecnego
nadziei - na zwyciestwo w boju
a ponadto malych sukcesow na codzien, pogody ducha, usmiechu, wytrwalosci, chwil wytchnienia, wsparcia, spokoju i najwazniejsze.... zdrowia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum