Dzięki mirinda za wypowiedź. Bardzo dobrze że napisałeś bo widzę że jesteśmy z tego samego miasta
Mi lekarze na wiek za dużo winy zrzucić nie mogą bo mam dopiero 22 lata. Jeśli chodzi o rodzinnych to już wiem że za bardzo się nie przejmują i nie ma szans aby z własnej inicjatywy poszerzyli zakres badań. Morfologia ok i od razu że zdrowy jestem, "nic dalej nie robimy". Może rzeczywiście nic poważnego mi nie jest ale pewności nie mam. Dostałem tylko skierowanie do psychiatry z określeniem "somatyzacja depresji"
bo jak może mi coś być jak mi nic nie jest :D
Obecnie moja sytuacja się nie zmienia cały czas mam twardziela za uchem. Trwa to juz 1,5 miesiąca. Nie pocę sie obwicie nocami, nie swędzi mnie napadowo skóra (ale miałem napady strasznego swędzenia kiedyś, ponad rok temu ale przeszło) jedynie spadła mi waga w tym czasie z około 69 na 67 ważę się co rano aby wynik był miarodajny z pustym brzuchem. Nie bolą też węzły po alkoholu.
Jeśli chodzi o inne węzły wyczuwam coś w prawym dole nadobojczykowym. Nie wiem czy to węzeł jest. przesuwalne podłużne, równolegle do kości nadobojczykowej z lewej strony nie wyczuwam.
W prawej pachwinie wyczuwam przesuwalne grudki. Nie jest to w dole pachowym tylko troche niżej tak między sutkiem a pachą
Wyczuwam też małą kulke w prawej pachwinie
Mirinda mówisz że tutejsi onko dobrze proponowali. Ja jeszcze planuje udać się do medici aby prywatnie onkolog zrobił USG węzłów najlepiej poddać ocenie wszystkie o których wspomniałem tylko nie wiem czy to możliwe aby w 1 badaniu to zrobil czy oni robią tylko konkretnie jeden odcinek tj szyja czy pachy? W medice jest onko Tobiasz masz jakieś zdanie na jego temat?