Dzień dobry, czy któraś z Pań miała robioną operację na Starynkiewicza? Moja teściowa pierwszy raz została zoperowana 8 stycznia. Diagnoza: guz brennera złośliwy. Pod koniec lutego miała na ginekologii onkologicznej na Starynkiewicza. Do dziś czekamy na wynik histo. Nikt nie wie gdzie on jest i każą dzwonić codziennie. Teściowa od 8 stycznia nie jest leczona. Ponieważ nie ma wystarczających badań, aby podjąć taką decyzję. Czy ktoś miał robione histo na Starynkiewicza? Czy na wynki histo jest nazwa/adres/nr telefonu laboratorium gdzie były robione badania? Chciałabym sama zadzwonić do laboratorium i upewnić się, że wyniki nie zgineły.
Ja mam wynik ale stary - wtedy to było : Zakład Anatomii Patologicznej Chałubińskiego 5. Telefonu nie podają, trzeba jechać żeby być przed godz.13. Mam nadzieję że pytasz o Klinikę Położnictwa i Ginekologii Szpitala Klinicznego Dzieciątka Jezus w Warszawie, bo rzuciłaś tylko "Starynkiewicza" nie podając nawet nazwy miasta.
Dziękuję.
Przepraszam za tego "starynkiewicza", piszę na różnych forach bo zależy mi żeby jak najszybciej znaleźć informacje Dziękuję Ci za podzielenie się swoją wiedzą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum