hej
Odebrałam dziś markery, 3 tyg temu były 27,2 a dzis 26,3.
ardzo malutko spadło po 5 chemi. Troche mnie to martwi. Może przesadzam?
Jakos tak dziwnie dobrze czułam sie po tej chemi..zadnego bolu itd a zawsze cos tam było.
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2012-06-30, 16:10 ] Mhm ... Prawdziwy wysyp na forum ostatnimi czasy ... A wszystkie piękne, jak Kwiaty !
_________________ Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
— Paulo Coelho
Dziękuję za komplemanty:)
A teraz pytanie, kiedy po chemi można zacząc sie opalać??
Ja specjalnie sie nie zakrywam i może trochę słoneczko mnie złapało ale chciałąbym gdzieś yjechac.
Pozdrawiam:)))
Witajcie
Jestem zła i to bardzo. Dopiero półtora miesiąca po chemii i znowu coś mi się dzieje z pęcherzem. Mam takie same objawy jak ostatnio:( Parcie na pęcherz bez żadnego bólu itd.
Jeszcze miesiąc temu było wszystko ok w obrazie rezonanasu...eh
Pozdrawiam
fraszko,
Nie panikuj na razie. Zakażenia układu moczowego lubią nawracać Zrób jutro rano badanie moczu i zobaczymy.
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
hej
zaczęłam wczoraj brać furaginum, jak nie pomoże to w poniedziałek zrobie badanie moczu.
Jest to bardzo dziwne uczucie i nadal ie przechodzi:(
Pozdrawiam
Witajcie
Brałam furaginę ale niestety nic nie przeszło:(. Nadal parcie na pęcherz bez żadnego bólu, po prostu często muszę biegać do toalety.
Pozdrawiam wszystkich
Usg jest zepsute...pewnie się coś dowiem dopiero w przyszłym tyg. Dostałam monural. Jest minimalnie lepiej. Oby było to zwykłe zapalenie pecherza.
Pozdrawiam:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum