rak pęcherza moczowego a leki obniżające krzepliwość krwi
Witam, może ktoś mi pomoże - mój tata właśnie wczoraj się dowiedział, że ma guza pęcherza moczowego objawy to krwiomocz, i ból w okolicy pleców i w dole brzucha. Podobno nie jest duży, mój tata jest po dwóch udarach, teraz jest w dobrej formie i nie widać po nim choroby. Guz jest do usunięcia ale on przyjmuje leki obniżające krzepliwość, wszyscy boimy się krwotoku. Czy ktoś z was miał podobny przypadek, proszę o jakakolwiek pomoc, może ktoś mi poradzi dobrego lekarza, szpital....cokolwiek, będę wdzięczna za wszystko.
Guz jest do usunięcia ale on przyjmuje leki obniżające krzepliwość, wszyscy boimy się krwotoku
To znaczy - boicie się krwotoku z guza obecnie, ponieważ Tata ma krwiomocz (okresowy? stały? kto stwierdził i w jaki sposób?) czy boicie się krwotoku podczas operacji?
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum