Gaba dziękuje za kolejną dobrą rade. Dzisiaj ustalilam harmonogram naswietlan i zaczynam radio od 24.06.br Co do planow w przyszlosci, to myślałam, że będę załatwiać w trakcie herceptyny wyjazd z ZUS na turnus rehabilitacyjny. Po wycięciu węzłów mam problem z ręką i chlonka, która tam sie zbiera. Sama ja masuje, ale nie do końca to pomaga. Zależy mi, aby ręką była sprawna, gdyż mam sporo lat jeszcze do przepracowania :-)
Pojechać możesz i dobrze Ci to zrobi, ale nie rób sobie za dużych nadziei, poprawa jeżeli będzie to nieduża i ta ręka będzie wymagać oszczędzania, troski i masaży jeszcze bardzo długo. Nie wiem dokładnie na czym to polega ale są jakieś takie orzeczenia o niepełnosprawności że ma się prawo do krótszego o 1 godz dnia pracy. Rozejrzyj się.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum