Witajcie,
w mojej rodzinie bliska mi osoba boryka z mięsakiem SARCOMA, potrzebuje informacji, opini na temat dobrego onkologa i miejsca w które można się udać.
Warszawę już przerobiliśmy i niestety, ale nie mamy dobrego zdania więc potrzebuje każdej informacji gdzie można szukać jeszcze pomocy.
Może Gliwice, macie jakieś opinie.
Witajcie,
w mojej rodzinie bliska mi osoba boryka z mięsakiem SARCOMA, potrzebuje informacji, opini na temat dobrego onkologa i miejsca w które można się udać.
Warszawę już przerobiliśmy i niestety, ale nie mamy dobrego zdania więc potrzebuje każdej informacji gdzie można szukać jeszcze pomocy.
Może Gliwice, macie jakieś opinie.
Ela137 witaj na forum.
Wydaje mi się że tu jest wątek który może cię zainteresować http://www.forum-onkologi...oma-vt8068.htm. O ile sobie przypominam panterkka leczy się w Gliwicach
Pozdrawiam serdecznie
_________________ Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum