Autor |
Wiadomość |
Temat: gorzkajakmokka - komentarze |
Anelia
Odpowiedzi: 124
Wyświetleń: 23533
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-05-31, 00:33 Temat: gorzkajakmokka - komentarze |
gorzkajakmokka, kochana co u Ciebie, jak się trzymasz ? Jak mamusia ?
Pozdrawiam, tulę i pamiętam |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-05-01, 18:36 Temat: gorzkajakmokka - komentarze |
gorzkajakmokka, puk, puk
Co tam u Was ? Jak tata się czuje ?
Pozdrawiam |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-04-25, 00:33 Temat: gorzkajakmokka - komentarze |
gorzkajakmokka, ja już uciekam spać
Odezwij się jutro jak będziecie po wizycie kontrolnej.
Trzymaj się i śpij dobrze |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-04-25, 00:22 Temat: gorzkajakmokka - komentarze |
gorzkajakmokka,
[ Dodano: 2012-04-25, 01:22 ]
Widzę, że Ty też nie możesz spać |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-04-20, 20:42 Temat: gorzkajakmokka - komentarze |
gorzkajakmokka, no nareszcie
Jejku nawet sobie nie wyobrażasz jak się cieszę, że u Was jest lepiej
gorzkajakmokka napisał/a: | Tak więc cieszymy się każdym dniem, |
A ja razem z Wami
Czekałam na lepsze wieści i doczekałam się przesyłam dla Was ! |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-04-20, 20:16 Temat: gorzkajakmokka - komentarze |
gorzkajakmokka, witaj
Co tam u Was słychać ? Jak tata ?
Pozdrawiam i myślę o Was |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-03-27, 16:28 Temat: gorzkajakmokka - komentarze |
gorzkajakmokka, tak jak wspominałam mój tatko również był bardzo nerwowy w szpitalu, mówił dziwne rzeczy i każdego dnia non stop powtarzał, że chce do domu, chciał torbę, chciał wstać mimo iż nie mógł chodzić ... krzyczał : "tego nie mogę, tamtego nie mogę, to co ja jeszcze mogę ?" (Boże kochany łzy same lecą jak sobie o tym przypomnę)
Mimo tego iż tatko nie bardzo wiedział co się z Nim dzieje, nie wiedział co mówi, nie wiedział po co jest w szpitalu - to wiedział tylko, że jest poza domem i koniecznie chciał do tego domu wrócić. Wrócił - był bardzo spokojny (tak jakby na ten dzień czekał, jakby tego chciał) ...
Co do wyników / wypisu to się nie znam ale z pewnością znajdzie się ktoś kto określi znaczenie tych symboli.
Poprosiłam Ciebie o umieszczenie wypisu, bo może tak ktoś będzie mógł coś więcej powiedzieć czy może Was nakierować ...(np czy już na hospicjum?)
Pozdrawiam i pamiętaj, myślami jestem z Wami .... |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-03-26, 21:18 Temat: gorzkajakmokka - komentarze |
kasia123m, bardzo mi przykro |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-03-24, 19:51 Temat: gorzkajakmokka - komentarze |
gorzkajakmokka, cieszę się, że tatko ciut lepiej się czuje, to dobre wieści oby tak dalej.
Tak sobie myślę, że tata będąc w domu nie przyjmował tych ważnych leków przez co stan taty się bardzo pogorszył a teraz pod opieką szpitala przyjmuje leki bez problemu, przez co stan zdrowia jest ciut lepszy, może to da tacie do myślenia i zacznie stosować się do zaleceń lekarzy i jak już będzie w domciu to tata zacznie brać leki, które mu podajecie.
Życzę Wam z całego serducha aby było lepiej ... |
|