Autor |
Wiadomość |
Temat: Gilmaly-relacje z polany |
Cyntia
Odpowiedzi: 780
Wyświetleń: 200248
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2010-06-30, 20:34 Temat: Gilmaly-relacje z polany |
Ania masz u mnie punkcik za sympatię do zwierzątek Ja je uwielbiam, wszystkie, a wszczegolności kotki i pieski Jerzozwieszu dzików nie mam, ale jeżyki często zaglądają do mojego ogródka. Kuny i wiewiórki też nas czasem odwiedzają. Rok temu mieliśmy okazję podziwiać gronostaja.
PS: Nie dziwię się, że po drzewach śmigasz gorzej od kuny. wszak nikt z nas nie widział Jeżyka zgrabnie skaczącego z gałęzi na gałąź
Ja również żtczę wsztstkim kolorowych snów |
Cyntia
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2010-06-30, 19:25 Temat: Gilmaly-relacje z polany |
Gilmaly, Jerzozwieszu wy to macie życie....Ja też nie narzekam, bo mieszkam na obrzeżu miasteczka i otoczona jestem polami uprawnymi, łąkami, sadami. Do rzeczki też mam mam niedaleko, ale lasy i górki to już marzenie, a o spotkaniu z sarenkami to mogą sobie tylko pośnić.... |
Cyntia
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2010-06-30, 06:18 Temat: Gilmaly-relacje z polany |
Grimaly absolutnie mnie nie zawiodłes W zupełności wystgarcza mi wirtualna wycieczka w Twoje okolice Przysyłaj mi tylko raporty o sarenkach
[ Dodano: 2010-06-30, 07:19 ]
Ps: przepraszam za to, że poprzestawiały mi się literki w Twoim nicku..... |
Cyntia
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2010-06-29, 21:06 Temat: Gilmaly-relacje z polany |
Grimaly ja też jestem asbtynentem ( abstynentką? , więc się nie martw tą trobną skazą charakteru Ja też wpraszam się do Ciebie i sarenek na wakacje Z pewnością żądam za wiele.. ale kto pyta -nie błądzi. A więc : masz może jakieś fotki z Twojej małej Arkadii?
PS: Piszesz bardzo dobrze - u mnie piątka - Pozdrowienia od filologa polskiego
[ Dodano: 2010-06-29, 22:12 ]
Ps: Polonistkom, które są na bakier ze światem techniki (tak jak ja) zdarzają się częste literówki-więc jakby co :mamy remis |
|