1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 2
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: rak jelita grubego z licznymi przerzutami
Kamilll

Odpowiedzi: 29
Wyświetleń: 17476

PostDział: Nowotwory przewodu pokarmowego   Wysłany: 2010-10-11, 21:25   Temat: rak jelita grubego z licznymi przerzutami
Wyniki już jutro, więc trzymam kciuki, żeby były jak najlepsze : ) Bardzo mnie cieszy fakt, że u mamy się polepszyło. Co do megalii to na apetyt jest na prawdę dobra, przynajmniej dla mojego taty, nie wiem do końca czy to zasługa leku, ale ma koński apetyt. Co do chemioterapii, byłem przerażony tym faktem, że będzie ona podawana tacie, teraz jednak inaczej na to patrze, czuje sie po niej o wiele lepiej, już udało mu się przytyć 10kg. W czwartek jadę do poznania na kolejną chemie i jakoś nie jade przepełniony obawami. Ty również nie dopuszczaj ich do siebie bo nie warto : )
  Temat: rak jelita grubego z licznymi przerzutami
Kamilll

Odpowiedzi: 29
Wyświetleń: 17476

PostDział: Nowotwory przewodu pokarmowego   Wysłany: 2010-10-07, 22:14   Temat: rak jelita grubego z licznymi przerzutami
To niesamowite miejsce, gdzie są ludzie którzy rozumieją tyle spraw lepiej niż inni bo sami przez to przeszli, przechodzą. Patrzenie na cierpienie bliskiej osoby która się kocha, jest najtrudniejsza rzeczą dla mnie osobiście. To koszmar, który odwiedza mnie nawet w nocy i nie odpuszcza, oddało by się wszystko za ulgę, chciało by sie wejść do srodka i wszystko powyrywać.
Nie jesteś sama. Pamiętaj. :)

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron