1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Drobnokomórkowiec po operacji |
agax
Odpowiedzi: 22
Wyświetleń: 12748
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-10-18, 14:24 Temat: Drobnokomórkowiec po operacji |
Statystyka rządzi wszystkim, ale jednak "statystyczny Polak nie istnieje". I uważam że w tym reklamowym powiedzonku jest mnóstwo prawdy. Każdy człowiek jest "przypadkiem indywidualnym" i tak należy go rozpatrywać.
Mój tata też jest po operacji drobnokomórkowca z komponentą niedrobnokomórkową. Operacja była na początku kwietnia, potem chemioterapia. Teraz tata wrócił do pracy, czuje się bardzo dobrze, oznak wznowy nie stwierdzono (po badaniach kontrolnych). Oczywiście w tej chorobie niczego i nigdy nie można być pewnym, ale trzeba się cieszyć z każdej dobrej chwili!
Bardzo cenię opinie billyb, jednak uważam, że optymistom żyje się lepiej. Przecież również lekarze mówią, że na wynik leczenia składa się mnóstwo czynników m.in. stan ogólny chorego. Daleka jestem od wiary w rozmaite cuda za ciężkie pieniądze. Z pewnością należy słuchać lekarza prowadzącego i wierzyć, ze on wie co robi (z pewnością w znakomitej większości przypadków wie!).
Trzymam kciuki i mam nadzieję, że w waszym przypadku walka będzie wygrana, lub chociaż przeciwnik będzie unieszkodliwiony na długi czas. |
|
|