Autor |
Wiadomość |
Temat: Alijer - komentarze |
alijer
Odpowiedzi: 29
Wyświetleń: 8695
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-02-12, 13:13 Temat: Alijer - komentarze |
Witam Was serdecznie,
Jutro wracam do pracy po rocznej przerwie, trochę boję się jak poradzę sobie z mówieniem przy suchości paszczy, która dalej trzyma się mnie jak cholera. Naczytałam się ostatnio o nawilżających właściwościach kwasu hialuronowego, znalazłam preparat do płukania jamy ustnej GENIGEL. Czy ktoś z Was słyszał, testował i może się wypowiedzieć? |
alijer
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-01-29, 11:51 Temat: Alijer - komentarze |
Zapomniałabym, za dwa tygodnie wracam do życia zawodowego. Nigdy wcześniej nie czułam się tak dobrze - ambicjonalnie oczywiście - tak bardzo mnie potrzebują w szkole, że mogłam sobie nawet wynegocjować, jak ma wyglądać mój plan lekcji, żadnego biegania po szkole, wszystkie lekcje w jednym gabinecie, cud, miód, malina. Zobaczymy tylko jak sobie poradzę z głosem i z mówieniem, bo jeszcze mi niestety przysycha w "paszczy". Znalazłam fajną opiekunkę dla Olgi, więc do roboty...!!! |
alijer
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-01-27, 22:28 Temat: Alijer - komentarze |
Dziękuję Justynko, aż chce się krzyczeć z radości, jak dostałam wynik do ręki, to prawie się popłakałam, tak się bałam ostatnio, byłam jakaś wystraszona, niespokojna, a tu proszę... Każda poprawa cieszy ogromnie |
alijer
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-01-27, 22:00 Temat: Alijer - komentarze |
A teraz uwaga:.....Olga raczkuje..... |
alijer
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-10-26, 21:08 Temat: Alijer - komentarze |
Nie, no OK. Jak tak patrzę na Kubę to trochę widzę siebie sprzed .... lat |
alijer
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-10-25, 20:12 Temat: Alijer - komentarze |
Cytat: | alijer napisał/a:
a Kubie chyba zaczyna się dojrzewanie (kompletny brak porozumienia).
Wspaniały czas
_________________ |
Ha, ha
tylko dlaczego to tak bardzo dotyka rodziców? |
alijer
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-09-25, 12:11 Temat: Alijer - komentarze |
Otóż to... |
alijer
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-09-25, 11:59 Temat: Alijer - komentarze |
Gazda, nawet nie wiesz jak zazdroszczę Ci miejsca zamieszkania. Właśnie ze względu na Chorwację. Kiedy w zeszłym roku pojechaliśmy tam po raz pierwszy, zakochałam się w niej absolutnie. Niestety odległość z pólnocy Polski jest porazająca, zwłaszcza jeśli podróżuje się z dziećmi. Wy z południa macie o połowę bliżej, w zasadzie pewnie tyle samo, co nad polski Bałtyk. A tak w ogóle, to właśnie z Chorwacji przywieźliśmy Olgę. Znajomi śmieją się, że pojechaliśmy we czwórkę a wróciliśmy w piątkę. |
alijer
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-08-29, 20:22 Temat: Alijer - komentarze |
W wątku dla odważnych zamieszczam zdjęcie z mojej sobotniej eskapady do Karwii. Nic mnie tak nie uspokaja i relaksuje jak szum morza, mogę się na nie gapić godzinami... |
|