W wątku dla odważnych zamieszczam zdjęcie z mojej sobotniej eskapady do Karwii. Nic mnie tak nie uspokaja i relaksuje jak szum morza, mogę się na nie gapić godzinami...
Gazda, nawet nie wiesz jak zazdroszczę Ci miejsca zamieszkania. Właśnie ze względu na Chorwację. Kiedy w zeszłym roku pojechaliśmy tam po raz pierwszy, zakochałam się w niej absolutnie. Niestety odległość z pólnocy Polski jest porazająca, zwłaszcza jeśli podróżuje się z dziećmi. Wy z południa macie o połowę bliżej, w zasadzie pewnie tyle samo, co nad polski Bałtyk. A tak w ogóle, to właśnie z Chorwacji przywieźliśmy Olgę. Znajomi śmieją się, że pojechaliśmy we czwórkę a wróciliśmy w piątkę.
Dziewczyny kochane, a czy Wy w okresie dojrzewania byłyście grzeczne, posłuszne i w ogóle cud miód?
Moja młodość co prawda dawno minęła ale doskonale pamiętam - choć czasy były inne i mocno siermiężne - że zawsze wiedziałam lepiej niż starcy, że mnie nie rozumieli i zawsze się czepiali
Tak bym chciała znowu mieć okres buntu...........
_________________ Człowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum