Autor |
Wiadomość |
Temat: Obustronny rak piersi przewodowy inwazyjny |
amri
Odpowiedzi: 137
Wyświetleń: 54034
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-05-03, 18:24 Temat: Obustronny rak piersi przewodowy inwazyjny |
Mana, ja też prawie tydzień po chemii i jeszcze osłabiona. Niedługo wrócą nam siły, na pewno!!!
Qrcze, jak to jest z hormonoterapią Mój lekarz kazał mi się zgłosić do niego tak 4-6 tygodni po zakończeniu radioterapii. Ponieważ i on, i ja wybieramy się na urlop w tym samym czasie, więc stwierdził, że w takim razie najwcześniej 2 tygodnie po zakończeniu radioterapii mam do niego pójść
A Ty będziesz mieć tamoxifen już w trakcie |
amri
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-02-03, 14:11 Temat: Obustronny rak piersi przewodowy inwazyjny |
Mana napisał/a: | Dzieki za wsparcie. Jak narazie jest dobrze. Wlasnie wrocilam z malego spacerku. Jest piekna sloneczna pogoda, wiec postanowilam wyjsc z domu.
Pozdrawiam cieplutko | I obz tak dalej |
amri
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-02-02, 22:45 Temat: Obustronny rak piersi przewodowy inwazyjny |
Mana, dobrej nocki
A lek jak widzę portugalski Ale zarejestrowany w Polsce od 2009 roku |
amri
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-02-02, 22:11 Temat: Obustronny rak piersi przewodowy inwazyjny |
Mana, jak ja ci zazdroszczę, że jesteś już po chemii (jakkolwiek głupio to brzmi ). Trzymam kciuki, żeby skutki uboczne były jak najłagodniejsze!!!
Napisz nazwę tego leku - może uda się znaleźć coś u nas o nim;)
Pozdrawiam serdecznie |
amri
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-02-01, 20:01 Temat: Obustronny rak piersi przewodowy inwazyjny |
Mana napisał/a: | Jeszcze ich nie wykupilam wiec nie wiem co to takiego.... jutro napisze o tym "magicznym" leku... lol | To czekam na wieści
[następne komentarze] |
amri
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-02-01, 19:54 Temat: Obustronny rak piersi przewodowy inwazyjny |
To dobrze, że lepiej A tak z czystej ciekawości... jakie prochy?
Optymizmem powiało |
amri
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-01-30, 21:06 Temat: Obustronny rak piersi przewodowy inwazyjny |
Mana, mnie mój chemioterapeuta ostrzegał, że surowe owoce mogą potęgować mdłości! Może to jest przyczyną?
Ja bym wzięła espumisan
sonia, u mnie mięta wzmogła ból brzucha |
amri
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-01-30, 20:15 Temat: Obustronny rak piersi przewodowy inwazyjny |
Mana, ale ty jesteś przed kolejną chemią??? Mój onkolog mówił, że w razie potrzeby mogę brać wszystkie leki dostępne w aptece Może więc jakiś lek na wzdęcia
Mnie męczyła biegunka, to wzięłam stoperan i przeszło |
amri
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-01-27, 22:25 Temat: Obustronny rak piersi przewodowy inwazyjny |
Taka porada przyda się wszystkim
Mana, i nie jesteś w stanie napić się innych rzeczy? Od pierwszej chemii tak miałaś? |
amri
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-01-26, 21:14 Temat: Obustronny rak piersi przewodowy inwazyjny |
gaba, po herbatkach ziołowych bolał mnie brzuch;) Po cytrynie mam zgagę;) Teraz już piję i wodę, i herbatki, ale pierwszy tydzień było ciężko... |
amri
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-01-26, 20:40 Temat: Obustronny rak piersi przewodowy inwazyjny |
Hmmm... muszę sprawdzić, ile piję. Ja też samej wody nie mogę, bo mnie żołądek boli. |
amri
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-01-26, 20:17 Temat: Obustronny rak piersi przewodowy inwazyjny |
Mana, skąd teoria o piciu dużej ilości płynów, aby poprawić wyniki? I jakie te płyny pijesz?
Rany... to już za tydzień... Mam nadzieję, że moje wyniki będą dobre |
amri
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-01-18, 20:35 Temat: Obustronny rak piersi przewodowy inwazyjny |
Mana, życzę jak najszybszego pozbycia się kataru!!! A kropelek żadnych na katar nie możesz? Albo inhalacje? |
amri
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-01-14, 08:27 Temat: Obustronny rak piersi przewodowy inwazyjny |
Mana, jak dziś Twoje samopoczucie? Nowe leki przeciwwymiotne pomogły
U mnie na razie samo mulenie... Zjadłam śniadanko, wypiłam leki Zobaczymy, co będzie dalej |
amri
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2010-12-30, 20:34 Temat: Obustronny rak piersi przewodowy inwazyjny |
Mana, gratuluję tak szybkiego leczenia!!! Tobie również życzę w nowym roku przede wszystkim zdrówka!!! |
|