Autor |
Wiadomość |
Temat: eszka - komentarze |
ewka1
Odpowiedzi: 11
Wyświetleń: 4810
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-04-02, 19:02 Temat: eszka - komentarze |
Witaj eszka.Nie pomogę merytorycznie,bo z rakiem mieliśmy do"czynienia"tylko przez 3tygodnie.Nie nastawiaj się na najgorsze.Najważniejsze w tym momencie to żebyś była z Tatą jak najwięcej,ile się da.Pozdrawiam i |
ewka1
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-03-24, 07:49 Temat: eszka - komentarze |
Witaj eszka.Z tego,co czytam,to Tato czuje się dobrze Jak te nogi-puchną?A jak Ty się czujesz?Pozdrawiam cieplutko |
ewka1
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-03-15, 16:56 Temat: eszka - komentarze |
Wszystko się "rozegrało" w ciągu 3tygodni.Gdyby Tato wcześniej się zgłosił do lekarza...echch już teraz nie ma co "gdybać".Jego upór był jak mur nie do przebicia.Właśnie dlatego,że tak szybko,tak nagle trudno się z tym wszystkim pogodzić.I właśnie jak czytam wpisy takich osób jak Ty,którzy walczą razem ze swoimi Tatusiami czy Mamusiami z tym "potworem"robi mi się cieplej na duszy,bo wiem,że w jakimś stopniu ta choroba jest jednak do spowolnienia.Oby Wam się udało! |
ewka1
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-03-15, 16:31 Temat: eszka - komentarze |
Pozdrawiam i cieszę się,że masz Tatusia w domu.Ja nie miałam tyle szczęścia ale trzeba żyć dalej chociaż jest bardzo ciężko.Ta WIELKA tęsknota za Tatuśkiem...Pozdrawiam. |
ewka1
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-03-07, 22:01 Temat: eszka - komentarze |
Witaj eszka!Serce mi ściska,jak czytam twoje posty.Z tego,co tu czytam,twój tato cierpi.Mój nie cierpiał ,zmarł przed jakimkolwiek leczeniem.Jedyne cierpienie u niego,to duszący kaszel,który wystąpił na krótko przed śmiercią.Tak mówiła pani doktór,która Tatę leczyła w szpitalu.Trzymaj się kochana.Spędzaj z tatusiem dużo czasu. |
ewka1
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-03-06, 09:03 Temat: eszka - komentarze |
Trzymaj się eszka i bądź z Tatą w każdej wolnej chwili.Pozdrawiam |
|