1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: gdy pojawia sie przerzuty... |
pixi
Odpowiedzi: 53
Wyświetleń: 28342
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2009-04-14, 23:28 Temat: gdy pojawia sie przerzuty... |
Nadziejo, nigdy nie trac nadziei To uczucie pozwoli Ci codziennie od nowa walczyć o Twoją mamę. Bez nadziei nawet wstanie rano z łóżka wydaje się być zbyt trudnym. [ Cytat: | Mama jest "twardą" osobą, ma baaaardzo silny harakter |
TY też go masz, nawet jeśli tego jeszcze nie odkryłaś Cytat: | Jesteśmy przyjaciółkami, a zarazem wrogami- ciężko to wytłumaczyć. Ale zawsze byłyśmy dla siebie wsparciem- mimo ze czesto mamy odmienne zdanie. | Tak naprawdę, to jesteście przyjaciółkami, nie wrogami, więzy między Wami sa bardzo silne i jeśli czasem nie możecie się dogadać , to wynika to z faktu , że jesteście takie same , mimo róznicy zdań, Cytat: | zawsze byłyśmy dla siebie wsparciem | no wlaśnie, w sprawach ważnych stanowicie jedność
Bądź przy niej blisko, cokolwiek ma być, I powiem Ci z doświadczenia- strasznie fajnie jest mieć taką córkę ,jak TY. I jeszcze wiem , że gdy Twoja mama patrzy na Ciebie, to mimo trosk- ma w sercu uśmiech. Cytat: | ebny mi chyba taki wątek gdzie moge wylewać swój zal | myślę, że taka jest, miedzy innymi , rola tego forum, wygadanie tez troche pomaga
pozdrawiam ciepło
pixi |
Temat: gdy pojawia sie przerzuty... |
pixi
Odpowiedzi: 53
Wyświetleń: 28342
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2009-04-14, 07:59 Temat: gdy pojawia sie przerzuty... |
Nadzieja napisała;
"echhh nie mam daru do przekazania tego co bym chciała"
NIe masz?! To, co napisalaś jest prawdziwe i szczere. Wszyscy, których najbilżsi chorują, odnajdą się w Twych slowach |
|
|