1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak prawego płuca - koniec leczenia? |
vioom
Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 6880
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-04-01, 01:30 Temat: Rak prawego płuca - koniec leczenia? |
Vevo,
Bardzo przykro mi to napisać ale z Twojego opisu wynika, że żadna diagnostyka w kierunku uzyskania rozpoznania histopatologicznego nie będzie nic warta ponieważ Twoja babcia po prostu nie będzie mogła być zakwalifikowana do leczenia ze względu na swój stan zdrowia. Najlepszym kierunkiem w którym możecie się obecnie udać jest hospicjum, gdzie specjaliści z zakresu medycyny paliatywnej zadbają o Twoją babcię.
Pozdrawiam |
Temat: Rak prawego płuca - koniec leczenia? |
vioom
Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 6880
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-03-31, 20:48 Temat: Rak prawego płuca - koniec leczenia? |
Z tego co ja zrozumiałem to stan chorej jest tak zły (stopień sprawności 3? 4?). Poza tym z tego co widzę to chora wypisała się ze szpitala na własną prośbę przerywając tym samym proces diagnostyczny?
Bez uzyskania wyniku histopatologicznego nie ma mowy o chemioterapii a w tak ciężkim stanie prawdopodobnie nie ma mowy o chemioterapii ze względu na sam stan chorej.
Oczywiście zawsze macie prawo do szukania pomocy gdzieś indziej ale ja zastanowiłbym się czy najlepszej pomocy nie znajdziecie w hospicjum (na przykład domowym)?
Pozdrawiam |
|
|