A Ja myślę że Gazda z racji Pełnionej funkcji w Fundacji , doszedł do wniosku że o pierdołach pisać Mu już nie wypada - ubolewam nad tym straszliwie
A o figlach i harcach - to już w ogóle zapomniałam , zresztą wy pewnie też
Zobaczycie niedługo trzeba będzie pisać Panie Gazdo
_________________ " Złapać wiatr , pokonać strach i być ..."
Moja Mamcia 01.10.1954 - 06.04.2012
Jako że Gazda gościnny, otwieram pub "Pod Upadłym Aniołem" .
Na dobry początek wieczoru stawiam wszystkim zakupioną dzisiaj w Czechach Grappę.
Zdrówko Wasze nieustające!!
_________________ --
Bernadeta
...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
erin[b] jak namieszamy, to jutro odchorujemy
Hihihi...Zdrówko!:*
_________________ --
Bernadeta
...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
Nienie... to nie tak. Po prostu dzisiaj był mnie nawiedził Przyjaciel mój z lat młodzieńczych. Nie widziałem go lat 20 dokładnie. Poznałem go po głosie jeno, gdyż czarna i gęsta onegdaj fryzura jakoś mu spopielała i do tyłu się zsunęła... No i właśnie poszedł był do pokoju do kobiety swej, a ja do Was...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum