Gazdowy wątek, więc poświntuszyć można z lekkim sercem: To wcale nie jest byle co, na czym żeśmy jechali!!!
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
Ano wróciłem właśnie z Zakopanego. Kładę się w poniedziałek, i będą mnie ciachać. Mam nadzieję, że się lekarzom ręka nie omsknie, i najważniejszy organ pozostanie cały. Niewtajemniczonym wyjaśniam, że nie chodzi mi o serce.
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Ano wróciłem właśnie z Zakopanego. Kładę się w poniedziałek, i będą mnie ciachać. Mam nadzieję, że się lekarzom ręka nie omsknie, i najważniejszy organ pozostanie cały. Niewtajemniczonym wyjaśniam, że nie chodzi mi o serce.
cudowne poczucie humoru, muszę częściej zaglądać do Twojego wątku
a nasze polskie góry kocham miłością wielką
_________________ "Będzie dobrze (...). Teraz będzie najtrudniej, a potem będzie już dobrze."
Stephen King
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum