A tu już pełna dowolność... ostatnio robiłem z baraninki, ale najlepszy jest chyba jednak kaban, albo cielęcinka. Można w zasadzie każde mięso. Do tego warzywa - pomidorki również, mocno przyprawić wszystko, zakryć ziemniaczanym piurem zagniecionym z masełkiem i śmietaną, oraz rozgniecionym czosnkiem... Do piura dodaję jeszcze soli więcej... Pycha...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Daję radę
Ależ wczoraj miałem smaka na piwko... nie wyobrażacie sobie... Ale wytrzymałem. Zrobię jakoś przy piątku badania, i wtedy zdecyduję, czy mi wolno browarka...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Gazdo, tak pięknie Cię wspierają Twoi przyjaciele, że musi być dobrze a nawet bardzo dobrze. Dlatego ja również zaciskam obie pięści i trzymam za Ciebie mocno. Pozdrawiam Ania
I ja również wierzę ,że medycyna znajdzie rozwiązanie dla tak niesamowitego faceta.
Optymizm ,poczucie humoru to u Pana w genach.
Mocno zaciskam kciuki i pozdrawiam z rodzinnych stron.
- coś jak w tubie przy MRI, gdy leżysz w tym tunelu, spięta głowa, ręce wzdłuż, mija godzina a w miedzy czasie swędzi 'nos' lub coś koło tego O piwku możesz pomyśleć, tego myślami się nie pozbędziesz ale na pewno się doczekasz na upragnionego browarka
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum