Widzę że mały wypadzik w męskim gronie się szykuje
Wiem, wiem wolałbyś jeszcze do tego wianuszek kobietek ,ale wiem że sobie poradzicie jak Dwa brzuchaki z Wembledonu
Gazdo!Jestem na tym forum osobą mocno wspierającą dzielnych,walczących z wrednymi chorobami onkologicznymi.W mojej najbliższej rodzinie pojawiły się one dwukrotnie.Jedna to zwycięstwo/Boże,mam nadzieję/ a druga to totalna porażka.Ale świat i medycyna idzie naprzód.Gazdo,czytam Twoje posty i myślę sobie,że człowiek tak wesoły i pogodny MUSI BYĆ ZDROWY.Tego Ci życzę z całego serca.Tyle razy się śmiałam do łez podczas czytania.Często tu zaglądam i będę to robić nadal.Podobnie jak Ty czuję ,że mam góralską krew,mimo,że to mój dziadek urodził się u stóp Beskidów.I góralski dowcip na koniec:Turysta do pracującego na polu górala: A hoj baco! co robicie? Baca:A hoj wos to obchodzi?
A ja się w górach urodziłem i wychowałem. Konkretnie w paśmie przedborsko-małogoskim. Te góry wyglądają jak na zdjęciu poniżej, i są częścią Gór Świętokrzyskich :-)
Zazdroszczę Ci ,że mieszkasz w górach /w Żegiestowie,prawda?/.Kocham góry i chętnie tam jeżdżę na wczasy .W wysokie góry nie chodzę,wiek już nie ten,ale odpowiada mi górski klimat.Bardzo mile wspominam wakacje z dzieciństwa,które spędzałam u rodziny w Beskidzie Śląskim.Dzięki za piękny widoczek.Pozdrawiam.
Gazdo, a wyjaśnisz mi, jak tam dotrzeć do Ciebie do szpitalnej sali? Jak dotąd bywałam tylko w Zakładzie Medycyny Nuklearnej i Endokrynologii Onkologicznej, więc nie bardzo się orientuję w rozkładzie całości. Od wtorku będę na diagnostyce izotopowej, ale chyba niegroźna dla otoczenia.
Uważasz, że skoro ja jestem napromieniowany, Ty również, to gdybyśmy cośtamtego, to przekroczymy masę krytyczną i nastąpi eksplozja?? Mam nadzieję, że nie, ale możemy się przekonać empirycznie. Zapraszam na 8 piętro, sekcja A, pokój 8094. W razie czego wyjdziemy do parku, bo mój współlokator też jest napromieniany, a we trójkę to rzeczywiście może być ryzyko...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum