No dobra... odrobinkę podokuczałem w dwóch wątkach, wymieniłem się garścią niesprawdzonych informacji przez telefon (faceci nie plotkują), teraz pora odgrzewać żurek, bo goście głodni i drą się jak koty...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Pewno już to kiedyś wklejałem, ale bardzo mi się to podoba, więc chętnie popełnię powtórkę:
Ona: Seks był super. Teraz leżymy koło siebie. On zamyślony spogląda do góry. O czym myśli ? Z pewnością o naszym uniesieniu.... Coś mu zajmuje myśli. Zaciska zęby. A może chodzi mu po głowie że już dwa lata jesteśmy razem ? Może się wkurzył , że przybrałam na wadze. Nic nie mówi. Wciąż patrzy w górę........
On: Mucha na żyrandolu. Lezie. Jak to robi , że się nie spierdoli...
Kochani, jeśli ktoś chciałby spędzić wrześniowe wakacje w Południowej Dalmacji, i zobaczyć prawdziwą Chorwację - dysponujemy kilkoma wolnymi miejscami w samochodach. Wyjazd 23-go września, powrót możliwy 30-go września lub 5-go października. Cena noclegu w apartamencie - 8 euro od osoby.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum