Chciałem podziękować za miliony życzeń które otrzymałem z okazji Międzynarodowego Dnia Mężczyzny... Ja, dyżurny samiec tego forum... Symbol sexu i biznesu... Idę się pochlastać
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
A co... wykorzystam chody i znajomości, i zamieszczę reklamę... Forumowicze - jak zawsze - mogą liczyć na zniżki, chociaż nie tak duże jak przy zlotach, wakacjach, feriach, czy zwykłych pobytach, gdyż dochód przeznaczony jest na cel charytatywny. Gdybyście moi drodzy chcieli wesprzeć jakieś osoby potrzebujące ze swojego grona, możemy również takie imprezy organizować :-)
Kochani, nadeszła pora, bym pożegnał się z tym Forum. Bardzo wiele Wam zawdzięczam, i nigdy nie zapomnę, ile pomocy i wsparcia dzięki Wam otrzymałem. Dziękuję również Magdzie DSS, za jej działania, dzięki którym mogłem znacznie swój żywot wydłużyć. Życzę wam wszystkim zdrowia i cierpliwości. Oczywiście, wszystkie zniżki przynależne Forumowiczom są aktualne, bardzo chętnie będę też gościł u siebie kolejne zloty, jeśli tylko będziecie chcieli odwiedzać starego Gazdę. Trzymajcie się cieplutko, i zdrowia, zdrowia, jeszcze raz zdrowia Wam życzę!!!
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Kochani, nadeszła pora, bym pożegnał się z tym Forum. Bardzo wiele Wam zawdzięczam, i nigdy nie zapomnę, ile pomocy i wsparcia dzięki Wam otrzymałem. Dziękuję również Magdzie DSS, za jej działania, dzięki którym mogłem znacznie swój żywot wydłużyć. Życzę wam wszystkim zdrowia i cierpliwości. Oczywiście, wszystkie zniżki przynależne Forumowiczom są aktualne, bardzo chętnie będę też gościł u siebie kolejne zloty, jeśli tylko będziecie chcieli odwiedzać starego Gazdę. Trzymajcie się cieplutko, i zdrowia, zdrowia, jeszcze raz zdrowia Wam życzę!!!
Arturze
Jeśli Twój post nie jest napisany pod wpływem emocji, do których każdy z nas ma prawo, pozostaje mi powiedzieć, że szanuję i rozumiem Twoją decyzję. Nie pisałam do Ciebie nigdy, choć czytałam z zapartym tchem podziwiając Twoją heroiczną walkę o zdrowie, o życie. Twój humor, dystans i siła pozwalały mi powstać nie raz z kolan, kiedy padałam przybita przez życie, dodawałeś mi siły w walce o moich bliskich. Zawsze kiedy życie mnie przerasta czytam Twoje posty, słucham muzyki, którą zamieszczasz, to jest dla mnie najlepsza terapia, pomogłeś mi kiedy psycholog nie poradził.
DZIĘKUJĘ, życzę długiego życia w zdrowiu.
Barbara
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum