Witam założyłam ten temat hmmm... w sumie z jednego względu. Bo za dużo miejsca zajmuję tutaj choroba.... tak ja wiem, że to forum jest poświęcone nie za miłej tematyce i właśnie dlatego proponuję jakiś inny temat bardziej optymistyczny. a więc po pierwsze -ani słowa o chorobie. piszemy o swoim życiu, o zainteresowaniach, o rodzinie, pasjach..... to bardzo ważne. a często jest tak że choroba staje na pierwszym miejscu. wiadome.... postarajmy się teraz pomyśleć chwilkę co dobrego nam się w życiu przytrafiło, co miłego nas spotkało..... zachęcam wszystkich do udzielania się
Pozdrawiam bardzo cieplutko
_________________ Będę pamiętać, dopóki bić będzie moje serce
Takich wątków: życie bez choroby jest już trochę. Właściwie całe Hyde Park jest taką częścią forum, gdzie piszemy o zainteresowaniach, rodzinie, pasjach itp.
Są wątki niemerytoryczne: Tu trzymamy kciuki,
jest u Gazdy:
http://www.forum-onkologi...azdy-vt3656.htm
@formalino, nie odbierz tego źle, ale wszystko, co napisała JustynaS1975 się zgadza. Cały Hyde Park jest po to, żeby "odpocząć" od choroby. W końcu jego definicja brzmi: " Znamy się, jesteśmy ze sobą w trudnych chwilach - i.. nie zawsze chcemy o chorobie. TU można popisać o czymkolwiek "
I liczę na to, że nie skończy się, jak to często bywa, fochem w stylu "każdy może zakładać swoje tematy, a ja nie?", tylko odrobiną zrozumienia
No i również zachęcam do udzielania się w całym Hyde Parku
_________________ "Pomyśl Choć Przez Chwilę, Podaruj Uśmiech Swój
Tym, Których Napotkałeś Na Jawie I Wśród Snów..."
Pierwsze zdanie z tego wątku:
"Mam nadzieję ze przyda się wąteczek, aby nie smiecić nigdzie indziej- to pewnie i na tym forum przyda sie takie miejsce gdzie będziemy mogli poprostu pogadać o bye pierdołach. "
Można kontynuować ten wątek. Wątków typu 'nasze życie bez choroby' jest już sporo. Chodzi o to, aby nie mnożyć istniejących wątków.
Pozdrawiam
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum