mufaso83, dziękuję za odpowiedź
Wiem że nikt nie jest wstanie bez obejrzenia stwierdzic co to może byc.Tylko czy takie zmiany mogą sugerować tez raka piersi?Czy mogą też takie zmiany byc powodem mastopatii w tej piersi?Wyciek z tej piersi pojawia sie przy ucisku,zmarszczenie skory brodawki po uniesieniu rąk i ten dołeczek pod brodawką nie jest duży ale widoczny po za tym piers jest nizej niz druga.Szczerze mowiąc nie wiem czy mam guzek jakis bo przez tez zmiany mastopatyczne to mam same gory i doliny w tej piersi.A czy często zdarzaja sie nowotwory piersi po 30 roku zycia.?
jestem po wizycie wyciek z piersi został pobrany do badania dostałam również skierowanie na mammografie w celu dalszej diagnostyki.Chciałam zapytać czy któraś z Pań miała może mammografię przed 35 rokiem życia,czy badanie bedzie wiarygodne?Wogóle czy mozliwe jest żeby usg nie wykazało jakiejś podejrzanej zmiany a mammografia tak?
Na ostatnie twoje pytanie mogę odpowiedzieć.
Tak ,możliwe jest że usg nie wykaże podejrzanej zmiany a mammografia tak. To zdarzyło się u mojej mamusi. Mikrozwapnienia, które miała usg nie wykazywało ,mammografia
już tak.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum