Pod językiem mam bąbla, który zakończony jest białą kropką.
Myślałam, że jest to afta, ale one z tego co widziałam, one są 'płaskie', normalny rany.
Moje natomiast wygląda jak bąbel zakończony pryszczem (źle to brzmi, ale nie da się lepiej opisać).
Gdy to ruszę językiem, zębem, to boli, normalnie tego prawie nie czuję. Boję się strasznie, że może mieć to związek z rakiem jamy ustnej, bo zawsze myślę o najgorszym.
Nie mogłam zrobić zdjęcia, ponieważ mam bardzo słaby aparat, na którym prawie nic z tego nie widać.
Wiec pewnie to nic groźnego, czasem na języku pojawiają się takie bolesne krostki na przykład po przygryzieniu, powinna zniknąć za kilka dni. Jeżeli cię to niepokoi to idź do stomatologa jak sugeruje goja.
nie próbowałam jeszcze niczego, myślałam że przejdzie po jednej nocy. Do stomatologa pójdę, chciałam tylko zapytać czy jest możliwość raka jamy ustnej.
Raczej wątpię, gdyż rak nie pojawia się w ciągu paru dni, jest to dłuższy proces. Ale może być to inna przypadłość wymagająca leczenia więc warto pokazać to specjaliście.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum