Witam, piszę ponieważ chciałam się poradzic w kwestii formalnej.
Obecnie mama leczy się w szpitalu z którego chcemy zrezygnowac z różnych przyczyn, m.in odległośc a także kompetencja.
Mama ma raka gruczołowego IIIB, do tej pory przyjęła 2 cykle cisplatyna i winorelbina, po tym lekarz stwierdził progresję na oko, ponieważ wcześniejsze zdjęcia się zgubiły, teraz zaproponowali gemcytabinę, która w tym szpitalu wiąże się z leżeniem 3 tyg w szpitalu. Podobno nie można wziąśc chemii i wrocic do domu bo gdyby cos sie stało to fundusz by im nie zapłacił, nie wiem ale z tego co czytałam to nie trzeba leże jesli stan chorego jest dobry. Jak mama brała wczesniejszą chemię też cały czas lezała. Mama się dobrze czuję, a leżenie pogarsza sie stan psychiczny i to bardzo.
Proszę o informację czy leżenie jest konieczne, jak można załatwic leczenie w innym szpitalu
[ Dodano: 2013-01-17, 09:32 ]
Może możecie polecic kogoś i jakiś szpitał na śląsku. teraz mama się leczy w Wodzisławiu Śląskim
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum