oj tak...kolorek super energetyczny
No nie było mnie odpoczęłam, pobyliśmy rodzinnie, popracowałam co tez mi dobrze zrobiło...coś tam pozwiedzałam...Centrum Nauki Kopernik- super! gdybym tylko nie musiała biegać za moim młodszym diabelstwem, które było w swoim żywiole...Biegało i patrzyło gdzie nadusić, przekręcić, dotknąć itd
A teraz trzeba było wrócić... dzieci do szkoły, przedszkola bo koniec ferii a ja w środę na chemię i umówić się na operację muszę
odwiedziłam dzisiaj dziewczynę z którą się zakumplowałam na chemii. Jest po operacji. No i leży z tą łysiutką główką. Patrzy na mnie i mówi "o kurde ale masz duże brwi" no i pyta czy moja głowa też świeci w ciemności.... na co ściągam perukę. i tylko słyszę "ja pikole ale masz szopę" pomacała mnie po głowie i mówi "ale mech fajny" /....Ja w tym szoku aż poszłam do lustra sprawdzić i faktycznie coś tam kiełkuje...bo całkiem łysa nie byłam tu i ówdzie coś tam było a teraz jakby więcej
może nie wypadną
[ Dodano: 2012-02-29, 18:29 ]
no i lekarz wypisał mi wniosek do zusu i punkt pt "rokowania". Aż się bałam co przeczytam...a tam "rokowania ostrożne" zawsze to lepiej brzmi niż "niepewne"
Ty Justyś to chyba "wątłych rozmiarów jestes"
a ja ostatnio miałam wrażenie że mi się przytyło... cały czas ostatnio chodzę w sukienkach , spódniczkach ....no i przedwczoraj dwie godziny robiłam podchody do szafy z jeansami żeby przymierzyć.... przed chemią jak mnie lekarz ważył to miałam naciągniete 50 kg. a teraz zima, sterydy.... ale wbiłam się w jeansy, guzik nie odleciał więc chyba nie jest źle... może to bardziej woda mi się zatrzymuje....
a poza tym to...na koniec marca się przeprowadzamy. Rak nie będzie rządził moim życiem musi się podporządkować moim planom.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum